malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 6 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

[ÀUDIO] Setmana Santa amb càmpings oberts però hotels tancats a Malgrat de Mar

Els sectors dels càmpings i hoteler encaren la Setmana Santa amb dos panorames completament diferents a Malgrat de Mar. Mentre els càmpings han obert portes aquest mes de març, excepte un que no ha tornat a obrir des del temporal Gloria, la majoria dels hotels estaran tancats, tret del Reymar Playa que obrirà portes des del dimarts 30 fins el dimarts 6 d'abril. A més, segons Promoció Econòmica, també hi haurà dos hotels apartament oberts.


[ÀUDIO] Els hotels començaran a obrir portes aquest cap de setmana

Els hotels començaran a obrir portes aquest cap de setmana i, segons les previsions, a finals de juliol podrien haver obert el 80% d'aquests establiments turístics. Els càmpings de Malgrat de Mar van començar a obrir durant la fase 3 i per Sant Joan ja estaven tots pràcticament en funcionament. Des de la Regidoria de Turisme asseguren que tots els establiments compleixen les mesures de seguretat i higiene


El sector turístic encara la Setmana Santa amb optimisme

Les previsions del sector turític malgratenc pel què fa l'ocupació durant els dies festius de Setmana Santa són bones i s'espera l'arribada de grups de joves esportistes i famílies a Malgrat de Mar. El 50% dels hotels i tots els càmpings obriran aquests dies.


Un touroperador britànic portarà milers de turistes a l'Alt Maresme a partir de l'any vinent

L'empresa Jet2holiday operarà sis nous vols a l'aeroport de Girona-Costa Brava. Les ciutats d'origen són Manchester, Newcastle i Glasgow. Es calcula que uns 37.000 turistes visitaran l'Alt Maresme i la Costa Brava de maig a octubre del 2016.


El sector turístic malgratenc encara la Setmana Santa amb incertesa pel què fa a ocupació

Des de Malgrat Turisme asseguren que les reserves d'última hora fan que sigui difícil preveure quina ocupació tindran els establiments turístics del poble durant aquesta Setmana Santa. La majoria d'hotels i càmpings estaran oberts aquests dies.


El sector turístic encara la Setmana Santa amb optimisme

Les previsions del sector turític malgratenc pel què fa l'ocupació durant els dies festius de Setmana Santa són bones, tot i les reserves d'última hora. Gairebé tots els establiments turístics del municipi han obert portes aquests dies.


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits