malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 10 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

Castanyes, gimcana i túnel del terror, aquest cap de setmana a Malgrat de Mar

120 nens i nenes participaran a la gimcana per descobrir qui és la castanyera, que començarà avui a les 17h a la plaça de Josep Anselm Clavé. Els més valents podran participar demà al túnel del terror, que l'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau muntarà un any més al Parc del Castell aquest dissabte.


120 nens i nenes s'han inscrit a la gimcana per descobrir qui és la castanyera

La Regidoria de Cultura organitza la ja tradicional gimcana infantil Descobreix qui és la castanyera, que un any més protagonitzarà la festa de la Castanyada d'enguany. La gimcana tindrà lloc demà a les 17h a la plaça de Josep Anselm Clavé i donarà pas a una castanyada popular.


Últimes inscripcions per la gimcana 'Empubilla't'

La gimcana que organitzen la Pubilla i l'Hereu de Malgrat de Mar encara té places disponibles. Les últimes inscripcions es duran a terme una hora abans de la gimcana, el dissabte 13 d'agost a les 11h a la Plaça de l'Església. Els que hi vulguin participar, han de portar les bases omplertes al matí a la plaça de l'Església.


L'hereu i la pubilla conviden els malgratencs a "empubillar-se"

La pubilla i l'hereu del Malgrat de Mar, Irina Carnicero i Quim Santarén, i l'Ajuntament organitzen una gimcana sobre el pubillatge per la festa major de Sant Roc. Els participants hauran de superar diferents proves ambientades en la cultura catalana i malgratenca, com també sobre la tradició del pubillatge. L'activitat es farà per tal de promocionar i donar a conèixer aquesta tradició al poble d'una manera entretinguda i divertida.


Ona Malgrat i Cultura organitzen un concurs de curtmetratges per Sant Roc

Els participants al CURTcircuit tindran 30 hores per gravar, editar i muntar un curtmetratge de tres minuts. Els equips, a més, hauran d'incloure tres elements que hauran d'anar recollint en diversos indrets del poble. Els autors del millor curt guanyaran una càmera esportiva. També es farà un reconeixement al millor guió i interpretació. Les inscripcions per a participar-hi es poden formalitzar fins el 5 d'agost.


Una gimcana infantil, protagonista de la castanyada d'aquest dissabte a Malgrat

Els partipants hauran de fer diverses proves per endevinar qui és la castanyera d'enguany. Les activitats començaran a partir de les cinc de la tarda a la plaça Josep Anselm Clavé.


Gimcana i castanyada, aquesta tarda a la plaça Anselm Clavé i Batucastanyada al Centre Cívic

La gimcana infantil "Descobreix qui és la castanyera" protagonitza avui divendres la festa de la Castanyada d'enguany. La gimcana començarà a les 17 h a la plaça de Josep Anselm Clavé i donarà pas a una castanyada popular. Al Centre Cívic, l'Associació de Veïns de La Verneda organitza la segona Batucastanyada amb música i castanyes a partir de les 17.30 h. 


Els escoltes organitzen una gimcana de tres dies per tot el poble

L'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau organitza la TRImcana, una gimcana de tres dies per tot el poble. Es pot participar a partir dels 8 anys i les inscripcions són obertes fins aquest divendres al Centre Cívic.


Els escoltes organitzen una gimcana de tres dies per tot el poble

L'Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau organitza la TRImcana, una gimcana de tres dies per tot el poble. Es pot participar a partir dels 8 anys i les inscripcions són obertes fins el 2 de maig al Centre Cívic. 


Nova gimcana per a la festa de la castanyada d'enguany

La gimcana infantil "Descobreix qui és la castanyera" tornarà a obrir la festa de la Castanyada d'enguany. La gimcana començarà a les 17 h a la plaça de Josep Anselm Clavé i donarà pas a una castanyada popular el proper dijous 31 d'octubre.X


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits