malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 79 registres. Mostrant pàgina 1 de 8

[ÀUDIO] La CUP presenta 10 propostes per la recuperació social i econòmica de Malgrat de Mar

El portaveu del partit, Enric Zaldo, ha explicat a la darrera entrevista política de la temporada d'Ona Malgrat que n'han hagut de triat 10 de les 22 mesures que consideren necessàries per tal d'adequar-se al format de la comissió de treball. Zaldo creu que la creació de la comissió de treball "és una bona iniciativa", tot i que diu que "no s'ha aprofitat per fer apoderament i perquè hi hagi un consens i un debat real"


[ÀUDIO] La regidora Sònia Viñolas (PSC) diu que les platges podrien estar netes en tres setmanes

Sònia Viñolas, segona tinent d'alcalde de Manteniment i Via Pública, ha protagonitzat l'entrevista política d'Ona Malgrat d'aquesta setmana. Viñolas ha explicat que des que es va decretar l'estat d'alarma en tot moment s'ha prioritzat la seguretat dels treballadors, que aquesta setmana ja s'han reincorporat al 100% al servei. La neteja de les platges, afectades per la borrasca Gloria i el temporal del mes de març, és una de les tasques que s'han reactivat aquests dies


[ÀUDIO] Enric Zaldo (CUP) protagonitza l'entrevista política d'Ona Malgrat d'aquesta setmana

El regidor de la CUP Enric Zaldo ha parlat sobre el moment actual de la crisi sanitària i del tancament de l'accés al delta de La Tordra. Zaldo també ha fet balanç del darrer ple de maig, que es va celebrar de manera virtual


[ÀUDO] Joan Mercader (PSC) demana responsabilitat a la ciutadania per lluitar contra la Covid-19

Joan Mercader, portaveu del PSC, ha protagontizat l'entrevista política d'aquesta setmana. El coronavirus i les seves conseqüències han centrat el contingut d'avui. Mercader ha instat una vegada més als malgratencs i malgratenques a ser responsables i no relaxar-se davant d'un confinament que "sembla que s'allargarà quinze dies més i que si "s'està allargant és perquè encara hi ha molta feina a fer". "Que no es llenci aquest mes de confiament pel relaxament que poden tenir certes persones", demana Mercader, que assegura que "la gran part de la població està respectant aquestes mesures"


[ÀUDIO] Enric Zaldo (CUP) protagonitza l'entrevista política d'Ona Malgrat d'aquesta setmana

La CUP proposarà a l'equip de govern municipal destinar el superàvit de 2019, que suma 3.360.606,57 euros, i els més de 100.000 euros que s'han reservat per a la contractació d'un Director General a fer front als efectes de la crisi sanitària del Covid-19. Així ho ha explicat aquest dimecres el regidor Enric Zaldo a l'entrevista política setmanal d'Ona Malgrat. Zaldo també ha dit que el seu partit demanarà que s'organitzi una reunió virtual amb tots els grups polítics municipals


[ÀUDIO] Enric Zaldo (CUP) ha protagonitzat l'entrevista política de 'La Jungla' d'avui

El regidor de la CUP Enric Zaldo ha parlat de la moció que el seu partit va presentar al darrer ple per un posicionament de l'Ajuntament de Malgrat de Mar en relació a la visió estratègica cap a la desembocadura i delta de la Tordera. En aquest sentit, Zaldo ha lamentat que la proposta finalment no prosperés pels vots contraris del PSC i JxCAT - Malgrat ens Mou


[ÀUDIO] Carles Jiménez (JXM) assegura que cal apretar les institucions per ajudar els afectats pel temporal

El regidor de Junts per Malgrat Carles Jiménez ha protagonitzat l'entrevista política de 'La Jungla' d'aquesta setmana. Jiménez ha parlat de la situació que ha deixat el temporal Glòria a Malgrat de Mar. En aquest sentit, el regidor considera que ara "cal apretar les institucions" i "escoltar els tècnics". Jiménez també s'ha mostrat crític amb la participació a la neteja de les platges que es va fer diumenge. El regidor de Junts per Malgrat considera que un miler de persones eren poques i que "la gent s'havia d'haver involucrat una mica més"


[ÀUDIO] Jofre Serret, portaveu de JxCat - Malgrat ens Mou, parla de política a 'La Jungla'

El regidor de Junts per Catalunya - Malgrat ens Mou Jofre Serret ha protagonitzat l'entrevista política del programa La Jungla d'aquesta setmana. Serret ha repassat l'actualitat política general i també ha explicat que el govern municipal encara el 2020 amb "molta força, amb molta energia"


[ÀUDIO] El Passeig Marítim i el pressupost de l'Ajuntament del 2020 centren l'entrevista amb l'alcalde de 'La Jungla'

L'alcalde Joan Mercader ha visitat Ona Malgrat avui per respondre les preguntes dels ciutadans i ciutadanes a l'espai L'alcalde respon que s'inclou al programa 'La Jungla'. Mercader ha parlat de la situació actual del Passeig Marítim, del pressupost de l'Ajuntament per l'any vinent, que avui es debatrà al ple municipal, i ha fet balanç d'aquest 2019.


[ÀUDIO] Carme Ponsa, portaveu de Junts per Malgrat, ha parlat de les obres del Passeig Marítim avui a 'La Jungla'

Ponsa ha recordat que el Passeig Marítim és molt important per Malgrat de Mar perquè "al sector serveis hi treballa moltíssima gent del poble". La portaveu de Junts per Malgrat ha explicat també que el seu partit ha votat en contra de la rescissió del contracte amb l'empresa adjudicatària de les obres del Passeig Marítim perquè "no sabem quin cost econòmic tindrà aquesta resolució del contracte" i creu que "no s'han esgotat totes les vies de gestió i comunicació amb les parts".


2 3 4 5 6 7 8

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits