malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 3 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

L'Ajuntament s'afegeix a la campanya solidària de recollida de taps per a Xènia

Les Regidories de Solidaritat i Salut Comunitària habilitaran aquests dies diferents punts de recollida en equipaments municipals per a col·laborar amb la campanya "Tot per ella-Todo por Xènia". D'aquesta manera, l'Ajuntament s'afegeix a la campanya solidària de recollida de taps de plàstic per a Xènia, la nena malgratenca de 3 anys, que ha quedat tetraplègica per l'enterovirus D68.


La direcció de l'escola Marià Cubí demana tranquil·litat als pares en relació a l'enterovirus

La direcció del centre, que divendres al migdia confirmava a Ona Malgrat que s'havia detectat un cas d'enterovirus lleu al centre, ha penjat un comunicat a través del seu perfil de Facebook en què assegura que "ens hem de mantenir tranquils i serens, donat que aquest cas està comunicat a totes les autoritats sanitàries del poble, Calella i el Departament d'Educació. La mateixa escola assegura que l'alumne, que ha patit un virus comú, ja ha tornat a casa seva.


Detecten un nou cas d'enterovirus a Malgrat de Mar

Un alumne de P3 de l'escola Marià Cubí i Soler està ingressat a l'Hospital Sant Jaume de Calella per enterovirus. Des del centre sanitari asseguren que el menor està bé i que segurament demà rebrà l'alta hospitalària. La direcció de l'escola s'ha posat en contacte amb l'administració i l'hospital per tractar aquesta qüestió i demanar que s'activin els protocols que es considerin oportuns. La Regidoria de Salut Comunitària demana calma a la ciutadania.


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits