malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 3 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

L'ACA atorga un ajut d'11.700 euros a Malgrat de Mar per finançar la reparació dels danys causats pel Gloria

El consell d'administració de l'Agència Catalana de l'Aigua ha aprovat avui concedir ajuts per valor de 122.000 euros a Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera i Sant Feliu de Buixalleu per finançar la reparació de motes, talussos i altres infraestructures malmeses arran de la crescuda del riu La Tordera, i les rieres de Sant Genís de Palafolls i d'Arbúcies


[ÀUDIO] L'Ajuntament destinarà 25.000 euros a ajudar les famílies amb escassa capacitat econòmica a pagar l'IBI

L'Ajuntament va donar llum verda dijous passat al ple a l'aprovació inicial de les bases específiques per a l'atorgament d'ajuts a persones amb escassa capacitat econòmica. L'objectiu és ajudar les famílies que més ho necessiten a fer front al pagament de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) 


Ona Malgrat busca un periodista

L'Ajuntament ha rebut un ajut de 121.000 euros per contractar 11 joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil del Servei d'Ocupació de Catalunya. Entre els perfils que es contractaran hi ha un periodista per la ràdio. Els interessats en prendre part en el procés de selecció de personal tenen fins el 3 de novembre per enviar el seu currículum a promocioeconomica@ajmalgrat.cat.


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits