malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 8 registres. Mostrant pàgina 1 de 1

[ÀUDIO] Carles Jiménez (JXM) assegura que cal apretar les institucions per ajudar els afectats pel temporal

El regidor de Junts per Malgrat Carles Jiménez ha protagonitzat l'entrevista política de 'La Jungla' d'aquesta setmana. Jiménez ha parlat de la situació que ha deixat el temporal Glòria a Malgrat de Mar. En aquest sentit, el regidor considera que ara "cal apretar les institucions" i "escoltar els tècnics". Jiménez també s'ha mostrat crític amb la participació a la neteja de les platges que es va fer diumenge. El regidor de Junts per Malgrat considera que un miler de persones eren poques i que "la gent s'havia d'haver involucrat una mica més"


[ÀUDIO] Ester Martínez, regidora d'ERC, parla de política a 'La Jungla'

La regidora republicana Ester Martínez ha protagonitzat l'entrevista política de 'La Jungla' d'aquest dimecres. Martínez ha parlat sobre la investidura de Pedro Sánchez, la situació actual del líder d'ERC Oriol Junqueras i del projecte del partit a Malgrat de Mar


[ÀUDIO] El Passeig Marítim i el pressupost de l'Ajuntament del 2020 centren l'entrevista amb l'alcalde de 'La Jungla'

L'alcalde Joan Mercader ha visitat Ona Malgrat avui per respondre les preguntes dels ciutadans i ciutadanes a l'espai L'alcalde respon que s'inclou al programa 'La Jungla'. Mercader ha parlat de la situació actual del Passeig Marítim, del pressupost de l'Ajuntament per l'any vinent, que avui es debatrà al ple municipal, i ha fet balanç d'aquest 2019.


[ÀUDIO] Carme Ponsa, portaveu de Junts per Malgrat, ha parlat de les obres del Passeig Marítim avui a 'La Jungla'

Ponsa ha recordat que el Passeig Marítim és molt important per Malgrat de Mar perquè "al sector serveis hi treballa moltíssima gent del poble". La portaveu de Junts per Malgrat ha explicat també que el seu partit ha votat en contra de la rescissió del contracte amb l'empresa adjudicatària de les obres del Passeig Marítim perquè "no sabem quin cost econòmic tindrà aquesta resolució del contracte" i creu que "no s'han esgotat totes les vies de gestió i comunicació amb les parts".


[ÀUDIO] Els alumnes de 2n d'ESO de l'institut participen a 'La Jungla'

Alumnes de 2n d'ESO de l'Institut Ramon Turró i Darder han participat aquest matí al programa 'La Jungla' d'Ona Malgrat. Els estudiants han produït una secció de ràdio de mitja hora en què, entre d'altres coses, han explicat algunes de les activitats que duen a terme al centre.

Poden recuperar l'àudio fent clic aquí.


[ÀUDIO] Els alumnes de l'Escola Vedruna participen a 'La Jungla'

Alumnes de l'Escola Vedruna han participat aquest matí al programa 'La Jungla' d'Ona Malgrat. Els estudiants han produït una secció de ràdio de mitja hora en què, entre d'altres coses, han explicat notícies de l'escola i han parlat d'algunes de les activitats que s'organitzen des del centre educatiu. També han reservat un espai a l'anglès.

Poden recuperar l'àudio fent clic aquí.


LA JUNGLA | Neus Serra i Jofre Serret (PDeCAT), avui a la secció de política

Els regidors del PDeCAT Neus Serra i Jofre Serret han protagontizat la secció de política de La Jungla d'aquest dimecres. El pressupost de l'Ajuntament per al 2019, les obres d'ordenació i rehabilitació del Passeig Marítim i les properes eleccions municipals, són alguns dels temes que han tractat al programa.


LA JUNGLA | La doctora Montserrat Tejedor ens parla d'excessos i Nadal

La doctora Montserrat Tejedor ens ha parlat avui a La Jungla de les conseqüències que poden tenir els excessos durant aquests dies festius.


Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits