malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5870 registres. Mostrant pàgina 99 de 235

L’Interesportiu estrena temporada amb l’organització del 1r Torneig de Futbol Sala Vila de Malgrat de Mar

La competició enfrontarà entre les nou del matí i les dues del migdia els esportistes de la categoria benjamí dels clubs Industrias Santa Coloma, el Canet F. S., el Lloret i l’Interesportiu.

La regidora d'Urbanisme considera que el Pla Especial no ha de ser cap entrebanc per a la construcció de l'espai polivalent

El govern de Malgrat de Mar ha fet aquesta setmana un nou pas per a la construcció de l'espai polivalent que s’ubicarà al costat del camp municipal d’esports. Concretament, s’ha licitat l’execució de les obres amb un import de pràcticament 800.000 euros. La regidora d’Urbanisme, Mireia Castellà, ha explicat que l’adjudicació de l’obra però està condicionada a l’aprovació del Pla Especial de la zona. A priori, segons ella, no ha d’haver-hi cap entrebanc. La regidora d’Urbanisme, Mireia Castellà, ha respost les crítiques que el portaveu del PSC ha fet des d’Ona Malgrat en què destacava que el projecte de la pista polivalent “és a mitges i incomplet”. Segons ella, l'espai sempre s'ha concebut amb una coberta però sense tancaments. D’altra banda, i encara en l’àmbit urbanístic, l’equip de Govern ha adjudicat les obres del projecte d’urbanització de la “Prolongació de l’avinguda Mediterrània i la seva connexió amb el carrer Sant Elm. S’ha adjudicat a COPCISA per un import 1.200.000 euros. La regidora d’Urbanisme ha explicat el calendari d’aquestes obres que tenen un termini d’execució de tres mesos. Ara, però, l’empresa haurà d’elaborar i presentar el pla de seguretat i després es formalitzarà el contracte. Segons Castellà, si els compleixen tots els terminis, les obres podrien estar enllestides al gener del 2019.

El Dia d'Extremadura retrà homenatge al grup flamenc Gente del Pueblo

La Peña Cultural Flamenca El Cabrero celebrarà demà dissabte el Dia d'Extremadura a l'esplanada del costat del pavelló Germans Margall. Un dels actes més destacats que inclou el programa és l'homenatge que es farà al grup música flamenca Gente del Pueblo. José María Carrillo, un dels integrants del conjunt, prendrà part en l'activitat i, a banda de rebre l'homenatge, també actuarà amb el grup malgratenc Los Pedroches.

El projecte de rehabilitació del Passeig Marítim continua endavant

Representants de la plataforma que defensa els interessos dels veïns afectats per les obres de rehabilitació del Passeig Marítim s'han reunit aquest dimecres amb regidors del govern municipal. Algunes de les conclusions que s'han extret de la trobada són que es mantindran les contribucions especials, tot i que s'intentarà buscar alguna subvenció més per a rebaixar-les; que no es farà cap consulta, però es crearà una comissió de seguiment amb els veïns; i que l'obra no s'atura i, segons el calendari previst, s'inciarà quan acabi la temporada turística.

Cultura i les entitats fan balanç de la Festa Major 2018

Els representants de les entitats de Malgrat de Mar han expressat al regidor de Cultura, Paco Márquez, la seva queixa sobre l’absència del pregó de Festa Major d’enguany i en el fet que el programa d’actes no va arribar a totes les zones de la població. Així li han expressat durant la trobada que els representants d’algunes de les entitats han mantingut aquest dimarts amb el responsable de Cultura. Tot i això, el balanç que en fan és positiu, tal i com ha reconegut el propi Márquez a Ona Malgrat. Un dels aspectes que més ha agradat  a les entitats ha estat que la Festa Major s’hagi fet durant dos cap de setmana.

180 infants participaran a la Trobada InterMaristes de bàsquet que es farà a Malgrat de Mar

Sis equips prendran part a la trobada, que aplegarà 180 nens i nenes de les categories mini i infantil, tant masculí com femení, al pavelló Germans Margall. La proposta, organitzada conjuntament per l'AECAM i el Col·legi Maristes Sant Pere Chanel, pemetrà preparar la temporada de bàsquet, i intercanviar diferents impressions en relació a aspectes tècnics dels clubs. Paral·lelament, l'escola ha programat diverses activitats que duran a terme amb els infants dels dos clubs que s'hi quedaran a dormir aquest cap de setmana.  

El Casal Municipal d'Estiu tanca portes amb un balanç positiu

El Casal d'Estiu de l'Ajuntament de Malgrat de Mar s'ha consolidat enguany com un servei d'educació en el lleure inclusiu, per a infants i joves d'entre 3 i 15 anys. Des de la direcció se n'ha fet un balanç positiu, tot i que alguns pares hagin mostrat el seu desacord amb el fet que els infants que han anat a la platja i a la piscina se'ls hagi hagut de recollir a les places de Les Puntaires i de la Germana Campos, respectivament.

[ÀUDIO] El PSC torna a demanar "diàleg i consens" sobre la reforma del Passeig Marítim

El PSC torna a demanar al govern de Malgrat de Mar “diàleg i consens” en referència al projecte de reforma i rehabilitació del passeig marítim. El portaveu dels socialistes malgratencs demana “actuar sense presses” i tenir en compte els ciutadans que ja han expressat la seva disconformitat amb el plantejament d’aquesta reforma. Segons Mercader, aquest projecte hauria d’agradar a tothom i el fet que s’hagi creat una plataforma ciutadana que ha recollit 650 signatures en contra demostra que no hi ha consens. El PSC ha presentat al·legacions sobretot pel que fa a les contribucions especials que, segons Mercader, “si són acceptades poden ajudar a qui hi hagi un consens més ampli en un projecte tan important per a la població com és aquest”. Segons Joan Mercader, l’Ajuntament hauria de buscar subvencions d’altres administracions per tal de disminuir tant l’aportació del consistori com la dels veïns. Els socialistes malgratencs s’ofereixen al govern per “ajudar pel bé de Malgrat de Mar” i demanen “actuar deixant de banda els interessos partidistes”. 

Inserció Laboral ofereix un curs per ajudar a obtenir el certificat que acredita coneixements d'informàtica

La proposta formativa permetrà treballar els continguts que cal assolir per a presentar-se a la prova d'obtenció del nivell 2 d'acTIC. Un títol que acredita tenir coneixements d'informàtica i que, segons la regidoria d'Inserció laboral, pot ajudar a accedir a llocs de feina en què es demani disposar de competència digital. Les inscripcions per poder accedir al curs s'obriran el proper dimecres 12 de setembre.

[ÀUDIO] El PSC celebrarà la Diada amb el seu tradicional dinar de germanor

L’Agrupació Local del PSC de Malgrat de Mar organitza un any més el tradicional dinar de germanor coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya. Segons ha explicat el portaveu dels socialistes, Joan Mercader, l’objectiu d’aquest dinar és “passar una estona en un clima de germanor, fraternitat i pluralitat”. El dinar es farà el proper dimarts a la seu del PSC de Malgrat de Mar, al carrer Nàpols, 39, i fins aquest dijous dia 6 es poden comprar els tiquets que tenen un preu de 15 euros.    

L'Ajuntament de Malgrat de Mar celebrarà la Diada amb el mateix format d'anys anteriors

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebrarà el proper dimarts la Diada Nacional de Catalunya amb el format similar que s’ha fet al llarg dels últims anys.   El regidor de Cultura, Paco Márquez, es va reunir ahir dilluns amb els representants de les principals entitats que participen dels actes de la Diada. Segons ha explicat Márquez, l’acte institucional es farà davant l'Ajuntament a partir de les 9:30H amb el cant dels segadors, la hissada de la senyera i lectura del manifest institucional de la Generalitat. En els propers dies es decidirà qui serà la persona encarregada de fer la lectura del manifest.

L'Escola d'Adults 'Cases dels Mestres' engega el curs amb una web nova

L'Escola Municipal d'Adults ha estrenat un espai web amb informació sobre l'activitat del centre. Ja s'hi poden consultar, per exemple, els cursos que oferirà l'Escola d'Adults aquest any o els tràmits que s'han de fer per a matricular-s'hi. Precisament, avui s'inicia el període d'inscripcions.

Malgrat per la Independència organitza la 3a Marxa de Torxes

La territorial de l’ANC a Malgrat de Mar organitza la tercera Marxa de Torxes per la Independència el proper dilluns 10 de setembre a partir de les 21:30H. Segons Malgrat per la Independència, a partir de les 20:30H es farà la concentració de torxes a Can Campassol. Una hora després, a les 21:30H, s’encendran les torxes i començarà la recorregut pels carrers de Mar, Desclapers, plaça del doctor Robert, travessia Mercat, carrer dels Ollers, Girona, passatge del Castell i el carrer Ponent fins arribar al castell. Quan passin 10 minuts de les 10 de la nit, es farà un minut de silenci en record als polítics que estan a la presó i els exiliats. Just després la lectura d’un manifest i a les 22:30H s’hissarà l’estelada i s’acabarà amb el cant de l’himne nacional de Catalunya. L’endemà, Diada Nacional de Catalunya, Malgrat per la Independència participarà a l’acte institucional promogut des de l’Ajuntament que inclourà una cercavila des de les Peixateries Velles fins a Can Campassol, la lectura del manifest i una ofrena floral. Recordar que Malgrat per Independència instal·larà aquest dissabte 8 de setembre l’última parada per vendre samarretes i tiquets per l’autocar per anar a la manifestació del dia 11 a la tarda a Barcelona. De moment, ja s’han omplert 6 autocars amb malgratencs i malgratenques que participaran d’aquest esdeveniment. Els autocars sortiran a les 14H des de la plaça Germana Campos. Segons Malgrat per la Independència, hi ha hagut un increment del 30% dels malgratencs que aniran a Barcelona per la Diada respecte les xifres de l’any passat. També s’ha incrementat, en aquest cas un 50%, la venda de samarretes per aquest 11 de setembre si es comparen les xifres amb l’any 2017.

El PSC presenta al·legacions al projecte de l'espai polivalent per "incomplet i estar a mitges"

El Grup Municipal del PSC ha presentat 6 al·legacions al projecte de construcció d’un espai polivalent que s’ubicarà en uns terrenys al costat del Camp Municipal d’Esports. Al·legacions que han estat rebutjades pel govern quadripartit, segons ha explicat a Ona Malgrat el portaveu dels socialistes.   Segons Joan Mercader, l’actual projecte que es troba en exposició pública contempla “ una pista a mitges i incompleta”. Mercader destaca que les al·legacions s’han presentat amb l’objectiu de “millorar un projecte que els socialistes comparteixen” ja que creuen necessari disposar d’un equipament d’aquestes característiques per poder acollir esdeveniments de diversa tipologia.    Joan Mercader parla d’algunes de les al·legacions que han presentat: “No té previst construir vestuaris, ni accessos, ni serveis, ni està tancada, per tant, el tema de la insonorització no està contemplat. El soroll que hi hagi dins la pista pot ser una molèstia pels veïns. A més, no hi haurà climatització, per tant, la pista podrà ser un lloc que no sigui molt adient segons les èpoques de l’any”. El PSC també demana una zona d’aparcament perquè, diuen, hi haurà més activitat a la zona. Serà una pista que, subratlla Mercader, “no estarà a l’alçada dels malgratencs”. Joan Mercader creu que el govern de JXM, ERC, el PDeCAT i la CUP no prioritza aquest projecte i recorda que el seu cost, 800.000 euros, prové íntegrament d’una subvenció de la Diputació de Barcelona. Segons ell, el govern municipal podria haver aportat la diferència del cost per poder fer millores com la construcció dels vestuaris o la instal·lació de climatització i tancaments.    Mercader: “Cal recordar que aquests 800.000 euros estaven previstos per a la compra Can Palomo però que la van rebutjar i ho van destinar a la pista. Això significa que l’Ajuntament per construir aquesta pista no aporta ni un cèntim, i per tant, el govern no prioritza aquest equipament ja que prefereix fer-lo inacabat i a mitges sense aportar cap cèntim que fer-ho bé i complert aportant la  part restant que podria suposar fer vestuaris i tot complert”. A més, el portaveu dels socialistes malgratencs considera que hi ha una “mala planificació i gestió d’aquest projecte” ja que tot just ara s’ha posat a licitació les obres de la pista però està condicionada a que s’aprovi un Pla Especial de la zona. I aquest Pla Especial queda supeditat a un informe favorable i vinculant d’Indústria i Urbanisme ja que està a la zona de les fàbriques. Segons Mercader, si hi ha un contratemps en el Pla Especial, la licitació de les obres no es podrà fer.

Una xocolatada estrena la Setmana Gran dels jubilats, que aplegarà centenars de persones entre tots els actes

L'Associació de Jubilats de Malgrat de Mar espera que centenars de persones participin fins el dia 9 de setembre en els diferents actes que s'han programat per a celebrar la Setmana Gran. De moment, 120 persones van prendre part a la tradicional xocolatada, que dissabte al matí va servir per donar el tret de sortida a totes les activitats.

Comerciants i Ajuntament fan un balanç positiu del Chill Outlet

El Chill Outlet va convertir divendres passat el Parc de Can Campassol en un espai de compres relaxat i distès. L'Associació de Comerciants de Malgrat i l'Ajuntament han valorat positivament l'activitat, que va sobreviure a l'amenaça de pluja.

El govern muncipal no retirarà cap símbol

El govern municipal, format per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, ha anunciat a través d'un comunicat que no traurà cap símbol "que ens recordi que una democràcia no pot permetre l'existència de presos polítics ni exiliats". Aquesta és la resposta del govern a la petició del PP i Ciutadans que es retirin "els símbols partidistes" dels edificis públics. El govern també manifesta la seva condemna davant "l'escala de tensió que alguns pretenien imposar només per treure un rèdit partidista".

Can Campassol es vesteix de Chill Outlet

El Parc de Can Campassol es prepara per acollir aquesta tarda el Chill Outlet, la fira d'articles rebaixats, que es va ajornar la setmana passada per la pluja. Tot i que la previsió meteorològica avui també és incerta, els organitzadors han decidit tirar endavant amb la proposta, que es presenta amb un format intimista.

El PP demana a l'alcaldessa que enretiri els "signes partidistes" dels edificis públics

El Partit Popular de Malgrat de Mar demana a l'alcaldessa Carme Ponsa que retiri de manera "immediata" les estelades i els "signes partidistes", com ara els llaços grocs, dels edificis municipals i dels espais públics. El PP requereix que s'enretirin els que "han estat col·locats per la Corporació o per tercers sense la deguda autorització formal, i tot això en obligat compliment de les sentències dictades en l'àmbit contenciós administratiu".

Mesuren la intensitat dels sons del carrer de Passada

La Diputació de Barcelona ha instal·lat durant una setmana un sonòmetre en un dels habitatges del carrer de Passada per mesurar el soroll del vial. L'aparell s'ha col·locat a petició dels veïns de l'eix Passada - Girona, que es queixen de l'excés de circulació que passa pels carrers.  

El Pla Director de l'Espai Mines de Can Palomeres ja és a l'Ajuntament

La Diputació de Barcelona ja ha lliurat a l'Ajuntament de Malgrat de Mar el Pla Director de l'Espai Mines de Can Palomeres. El document defineix, programa i avalua tots els estudis, projectes i actuacions de restauració reutilització i revitalització dels elements vinculats a l'activitat minera de Can Palomeres.

Els balls marcaran la Setmana Gran de l'Associació de Jubilats

L'Associació de Jubilats de Malgrat de Mar celebrarà la 36a Setmana Gran entre l'1 i el 9 de setembre. S'han programat quatre balls, a banda dels concerts, la tradicional excursió, els tornejos i el dinar de germanor. En el programa d'activitats també s'ha inclòs l'espectacle que ha preparat el Grup de Teatre de l'entitat.

Carme Ponsa no entén que Ciutadans demani enretirar els llaços grocs dels espais públics

L'alcaldessa Carme Ponsa diu que l'equip de govern defensa "el dret d'expressió pacífic i respectuós de l'espai públic" i que, precisament, és la democràcia la que permet que un partit polític com Ciutadans, que no té una representació municipal, pugui posar una carpa informativa a la plaça de l'Església. Neus Munté, candidata a l'alcaldia de Barcelona pel PDeCAT, també ha expressat el seu malestar cap a la demanda de Ciutadans perquè, entre d'altres coses, considera que "no respecta ni la llibertat ni la pluralitat".

L'Ajuntament demana una subvenció a la Generalitat pel Passeig Marítim

La Junta de Govern Local, formada per JXM, ERC, PDeCAT i CUP, ha aprovat aquest dimarts demanar a la Generalitat de Catalunya una subvenció per a les obres de remodelació del Passeig Marítim. L'alcaldessa Carme Ponsa ha avançat que, com a màxim, Malgrat de Mar podrà rebre 400.000 euros. En relació a les més de 650 signatures que han presentat els veïns a l'Ajuntament contra el projecte, Ponsa ha explicat que ara els tècnics de l'Ajuntament n'estudien la seva legalitat i que després el govern municipal ja farà les valoracions que consideri oportunes.

La Caminada Nocturna permet destinar 4.685 euros a la Fundació Amics Joan Petit. Nens amb Càncer

937 persones van participar dissabte a la Caminada Nocturna Solidària, que organitza Malgrat es Mou. Els diners de les inscripcions, 4.685 euros, es destinaran a la Fundació Amics Joan Petit. Nens amb Càncer.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits