malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5870 registres. Mostrant pàgina 78 de 235

[ÀUDIO] La CUP no descarta fer noves assemblees obertes

La CUP de Malgrat de Mar ha tancat les assemblees obertes que han anat duent a terme en les darreres setmanes per tractar diverses qüestions, que han considerat d’interès. D’aquesta experiència n’han sorgit propostes que la CUP incorporarà al seu programa electoral de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. Durant una entrevista al programa La Jungla, el cap de llista de la CUP, Enric Zaldo, s'ha mostrat molt satisfet de les assemblees ja que els ha permès "reflexionar sobre temes d'interès com ara els serveis socials, l'educació, el medi ambient o l'associacionisme i també fer autocrítica".  Segons Zaldo, de les assemblees obertes han sorgit propostes concretes i línies de treball futures. Zaldo també ha destacat que hi ha hagut temes que volen aprofundir més i per això no descarten fer noves assemblees o aspectes en un format similiar en què els ciutadans es puguin expressar.

[ÀUDIO] Podem Malgrat realitza enquesta ciutadana sobre indicadors de qualitat de vida

Podem de Malgrat de Mar fa a malgratencs i malgratenques una enquesta sobre indicadors de qualitat de vida. Segons ha explicat el cap de llista d’aquesta formació, Andrés Lorenzo, es tracta d’una recerca científica basada en un marc teòric que avala el seu rigor i qualitat. Els indicadors són molt variats ( feina, contaminació atmosfèrica o feina ) i tenen a veure amb el dia a dia dels ciutadans, tal i com concreta Lorenzo. L’enquesta és oberta als ciutadans que poden participar a tavés d’internet a les adreces participapodemmalgratdemar.com o participapodemosmalgratdemar.com. A més, recullen dades a través de diferents carpes al carrer. Segons Andrés Lorenzo, al carrer sobretot escolten els veïns. Tot i que encara no han fet les anàlisis de les enquestes, ja tenen algunes conclusions. Lorenzo avança una d’elles i és que molts ciutadans se senten discriminats per l’acció del govern municipal depenent de la zona on visquin. El cap de llista de Podem Malgrat de Mar ha destacat que ara també estan immersos en la confecció de la llista, que inclourà diversos independents, i el programa electoral. Tot plegat servirà, diu Lorenzo, per acabar de confeccionar el programa electoral per a les eleccions municipals del 26 de maig.

Malgrat de Mar presenta l'estudi pioner sobre l'ergonomia de les aules al departament de Salut

Els encarregats de presentar-ho han estat el regidor de Salut Comunitària, Jofre Serret, i la regidora d'Educació, Núria Casajuana. Els dos regidors s'han desplaçat fins a Girona aquest dilluns acompanyats de les autores de l'estudi que s'ha fet a les aules de Primària de la població. Meritxell Egea i Melanie Maibach són fisioterapeutes i assessores en higiene postural i especialistes en prevenció del mal d’esquena en escolars. Totes dues han exposat al detall aquest projecte. Els responsables del departament de Salut han rebut amb molt d'interès l'estudi, que determina que les cadires i les taules que fan servir els nens i nenes no són compatibles amb una bona salut postural. La reunió amb el gerent de la Regió Sanitària Girona, Miquel Carreras, ha comptat també amb la presència de la directora executiva sector sanitari Alt Maresme-Selva Marítima, Maria Teresa Faixeda, i del cap del Servei de Promoció de la Salut, Subdirecció Regional de Salut Pública a Girona, Carles Mundet, així com del vocal del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, Ismael Martí. La regidora d'Educació i el regidor de Salut Comunitària han expressat durant la presentació de l'estudi la voluntat del govern malgratenc que aquesta proposta pionera serveixi per corregir el tipus de mobiliari que hi ha a les aules catalanes.

[ÀUDIO] Fem balanç de les primeres setmanes de la campanya de foment de la recollida d'excrements de gos

La campanya per fomentar la recollida d’excrements de gos continua endavant. La primera setmana de la campanya es va tancar amb 7 sancions i la segona amb 6. D'aquestes 6, concretament 3 per no recollir deposicions, 2 per portar el gos sense morrió  i una per portar el gos sense lligar La iniciativa es va posar en marxa al març per sensibilitzar els propietaris d’animals de recollir les seves deposicions al carrer. Durant una entrevista a La Jungla, l’alcaldessa Carme Ponsa ha posat de manifest els objectius de la campanya. Tot i que els excrements són del gos, Carme Ponsa assegura que el responsable de l’animal i allò que fa és el propietari.

[ÀUDIO] Torna el Laboratori de lectura a la Biblioteca La Cooperativa

Avui és un bon dia per canviar el món. Aquest és el títol de la propera edició del Laboratori de lectura, que organitza la biblioteca La Cooperativa amb el suport de la Diputació de Barcelona. Es farà aquest dimecres dia 3 d'abril a partir de les sis de la tarda. Els infants que vulguin participar han de fer inscripció prèvia. Amb l'Ester Pascual, tècnica de la biblioteca La Cooperativa hem conegut aquesta iniciativa i també del Conte Senyor Riu, una activitat emmarcada en la celebració del Dia Mundial de l’Aigua que es farà aquest divendres dia 5 a partir de les 18h a càrrec d'Umpalupa.

[ÀUDIO] El PSC de Malgrat de Mar dona a conèixer noves incorporacions a la llista que encapçala Joan Mercader

El PSC de Malgrat de Mar ha desvelat el nom de quatre persones més que s’incorporen a la llista socialista per a les eleccions municipals del 26 de maig. El cinquè lloc l’ocupa Sergi Cardona, de 29 anys. Cardona es dedica a la gestió i millora de processos i canvis en l’estructura operacional de l’empresa. És llicenciat en Filologia anglesa per la UAB i actualment cursa un Grau Superior en Administració i Finances.   Cinzia Valbonesi ocuparà el sisè lloc. Valbonesi, de 35 anys, és Diplomada en Treball Social. És Màster en Immigració i Mediació Intercultural, Màster Europeu en intervenció social amb col·lectius en situació de risc i resolució de conflictes i Tècnic Superior d’Immigració i Intervenció Social.   L’actual regidor socialista i geògraf de 38 anys Óliver Sánchez – Camacho és el número 7. I, finalment, el vuitè lloc de la llista socialista l’ocupa Ludwing Ivan Hasko, encarregat general de comerç de 42 anys. És auxiliar administratiu i actualment cursa estudis de Comerç Internacional.   Aquests quatre noms propis segueixen als que ja anunciàvem ahir: Joan Mercader, Sònia Viñolas, Sergio Ortín i Isabel Ortiz.

[ÀUDIO] Ciutadans Malgrat denunciarà davant la Junta Electoral de zona "l'ús partidista dels espais públics"

El portaveu de l'Agrupació Local de Ciutadans a Malgrat de Mar, Marc Khaledi Sánchez, ha anunciat que aquesta mateixa setmana presentarà una denúncia davant la Junta Electoral de zona per tal que el govern municipal "deixi de fer un ús partidista dels espais públics amb l'exhibició de llaços grocs i pancartes a la façana de l'Ajuntament". Khaledi Sánchez ha fet aquest anunci després de valorar molt positivament la celebració aquest dissabte del "Cafè Ciutadà obert", una iniciativa que els ha permès, segons el portaveu de Ciutadans a Malgrat, "escoltar directament els veïns i veïnes i les seves preocupacions". Segons ell, als malgratencs i malgratenques "els preocupa tenir un govern que destina temps i recursos a polítiques independentistes". El portaveu de Ciutadans a Malgrat de Mar creu que el govern que lidera Carme Ponsa "ignora les diferents peticions de Ciutadans per tal que l'Ajuntament deixi de fer polítiques independentistes". Va més enllà dient que des de Malgrat de Mar es "desobeeix la legislació sobre la neutralitat política dels espais públics".  Segons Khaledi Sánchez, amb aquesta política el govern municipal "vol marcar les diferències ideològiques entre els veïns i veïnes del poble".

[ÀUDIO] Josep Pena: "En els últims 10 anys s'ha perdut un 4% del territori agrícola"

Els responsables de l’Institut Ramon Turró, amb el suport de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, continuen presentant de manera pública el nou Grau Mitjà en Producció Agroecològica que a partir del proper curs oferirà aquest centre educatiu. Divendres la sala d’actes de la Biblioteca La Cooperativa es va omplir de molts estudiants que van tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà les característiques d’aquest nou Grau que s’impartirà el proper curs. Amb el títol “Ser pagès, ser pagesa és cosa de joves!’ es va fer un debat amb diferents ponents, entre els quals, Josep Pena, director dels Serveis Territorials a Barcelona del departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat. Des de Malgrat de Mar, Pena va explicar que en els últims 10 anys s’ha perdut un 4 per cent del territori agrícola i que l’administració treballa per garantir la viabilitat de les explotacions. Josep Pena va recordar que l’administració és sensible al futur de la pagesia i per això actualment hi ha en tramitació la Llei d’Espais agraris, que podria estar enllestida a l’estiu. Una llei que, per exemple, tindrà un registre de terres, tal i com explicava Pena al públic assistent a la xerrada de divendres. Segons Josep Pena, el departament d’Agricultura treballa també per apropar els ciutadans a l’activitat agrària. Amb xifres a la mà, va destacar que des del 2016 s’han incorporat més de 2000 joves a l’activitat agrària. Entre les propostes del seu departament també hi ha la creació de la figura del dinamitzador jove al món agrari –ara s’ha fet una prova pilot a Girona i Tarragona-. A l’acte també hi van participar les regidores d’Educació, Núria Casajuana, i de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi, Ester Martínez. Totes dues van destacar el valor afegit que, des del punt de vista econòmic, representa el món de la pagesia a la població a nivell de qualitat de vida, de paisatge, d’alimentació o d’identitat pròpia. La regidora Casajuana també va recordar les accions que s’han fet per promoure la taula de la Baixa Tordera que implica altres municipis en la gestió del territori a nivell mediambiental.  

[ÀUDIO] [VÍDEO] 400 litres de cervesa consumits durant la primera Malgrat Birra

400 litres de cervesa són els que s’han consumit a Malgrat Birra, la primera fira de cervesa artesana, que s’ha celebrat aquest cap de setmana a Malgrat de Mar. Els qui s’han apropat als carrers del centre han pogut tastar 7 tipus de cervesa diferents. També han pogut gaudir de la botiga al carrer o menjar alguna cosa en una de les quatre food trucks que n’han pres part. La regidora de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi, Ester Martínez, ha fet un balanç molt positiu de la primera edició d'una fira que, segons ella, tindrà continuïtat en el temps.

[ÀUDIO] El PSC confecciona una llista electoral "per recuperar el govern socialista a Malgrat de Mar"

El PSC de Malgrat de Mar ha aprovat aquest dissabte a través d'una assemblea extraordinària, i per unanimitat, la llista electoral, l'equip de persones que acompanyaran la candidatura de Joan Mercader per a les eleccions del 26 de maig. Segons ha explicat Joan Mercader a Ona Malgrat, "és una llista que compleix amb la paritat entre homes i dones; un equip de persones entre les quals hi ha representats de tots els barris; un equip de persones que la mitjana d'edat és de 42 anys i en els primers llocs la mitjana és de 38 anys, per tant, amb una aposta per la joventut i la gent adulta". Segons Mercader, s'aposta per la continuïtat dels regidors que formàven part de l'últim mandat però també amb la incorporació de 8 cares noves". L'objectiu final és, diu Joan Mercader, "recuperar el govern socialista a Malgrat de Mar". Tot i que en els propers dies, i a través d'un acte públic, es donaran a conèixer les noves incorporacions a la llista socialista, a les últimes hores s'han donat a conèixer a través de les xarxes socials els primers llocs de la llista. El número dos l'ocuparà l'actual regidora Sònia Viñolas; el tres Sergio Ortín i el quart lloc Isabel Ortíz. Mercader ha parlat de "projecte il·lusionant de continuïtat però sobretot també d'incorporacions de persones noves que en moments complicats per a la política a nivell general han volgut fer un pas endavant i donar la cara".  

[ÀUDIO] Un debat sobre el progrés social centra la presentació del candidat de JxCat-Malgrat ens Mou

Un debat sobre el progrés social vist des de diferents perspectives com la sanitària, la política o des de la solidaritat ha servit per presentar el candidat de JxCat-Malgrat ens Mou, Jofre Serret per a les eleccions municipals del 26 de maig. Una presentació que es va fer el passat divendres a la recent batejada sala Joaquim Garriga de l'Arxiu Municipal. Davant de prop de 200 persones, Serret va explicar que el "projecte polític de Junts per Catalunya-Malgrat ens Mou pivota sobre l'eix social, donant prioritat a les persones per garantir el seu benestar destinant els màxims recursos". Un projecte que aniran explicant des d'ara i fins arribar a les eleccions del 26 de maig. Per la seva banda, la monja i activista social, Sor Lucía Caram, va destacar que "la bona política és aquella que és capaç de promoure la col·laboració público-privada, i que dona la possibilitat als ciutadans de ser actius i pensar en el bé comú i col·lectiu". Sor Lucía Caram va posar en valor la figura de Serret destacant que "posa el tema social al fonament de la seva candidatura". Qui també va assistir a la presentació de Jofre Serret com a candidat de JxCat-Malgrat ens Mou va ser Neus Munté, que anirà de número 3 d'aquesta candidatura a Barcelona. Munté va dir que "el dia a dia dels veïns és sempre la prioritat màxima dels partits, i més quan es parla d'eleccions municipals". En el cas de les candidatures de Junts per Catalunya, "les persones i el seu benestar són el centre de l'acció, com també la prosperitat econòmica i les llibertats". Neus Munté creu que "Jofre Serret és una persona idònia pel servei públic". Rosa Tarré, cap de Treball Social de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, va parlar de la necessitat que els Ajuntaments siguin conscients que les "famílies necessiten suport i recursos quan tenen malalts al seu càrrec, més enllà de la seva estada a l'hospital". Tarré considera important també la feina amb les entitats del Tercer Sector per sumar les màximes complicitats. L'acte de presentació de Jofre Serret com a candidat de JxCat-Malgrat ens Mou va incloure un missatge gravat des de Waterloo de suport de l'expresident Carles Puigdemont a la candidatura malgratenca. Un vídeo gravat durant la visita que Serret i diversos membres de la seva candidatura van fer la passada setmana a Waterloo.

El PSC convoca per aquest dissabte una assemblea extraordinària

El Partit Socialista de Catalunya de Malgrat de Mar ha convocat per aquest dissabte una assemblea extraordinària de militants i simpatitzants on podria presentar-se la llista amb la que es presentaran a les eleccions municipals. La cita serà a les 11 del matí a la seva seu, al carrer Nàpols, 39.

Canvi d'hora: a les dues de la matinada passaran a ser les tres

Recordin que aquest cap de setmana els rellotges perdran una hora. A les dues de la matinada de diumenge passaran a ser les tres i, per tant, el dia només tindrà 23 hores. La tarda, això sí, serà una hora més lluminosa.

[ÀUDIO] ERC continuarà recollint propostes ciutadanes a través de carpes un cop celebrats els Tallers Republicans

La secció local d’Esquerra Republicana de Malgrat de Mar ha portat a terme aquest dijous la darrera edició dels Tallers Republicans, realitzats entre els mesos de gener i març, en aquesta ocasió per parlar d’acció social i igualtat. ERC valora molt positivament aquests espais de debat sobre diferents temàtiques relacionades amb el municipi, perquè, segons diuen, els han permès trobar moltes de les possibles solucions als problemes que té el poble actualment. Durant el mes d’abril ERC recollirà més propostes de la ciutadania mitjançant la instal·lació de diferents carpes a diferents llocs del poble, així com a començar a explicar quines seran les principals propostes de la candidatura republicana a les properes eleccions municipals.

Ciutadans de Malgrat de Mar organitza la trobada "Cafè ciutadà"

Ciutadans de Malgrat de Mar ha organitzat per aquest dissabte una trobada amb el nom de ‘Cafè ciutadà’ amb l’objectiu d’escoltar propostes, queixes i suggerències dels malgratencs i malgratenques. El ‘Cafè ciutadà’ es farà dissabte entre dos quarts de cinc i dos quarts de set de la tarda a ‘El Bar de Manolo’, al carrer Josep Fradera, 1. La trobada comptarà amb la presència del diputat al Parlament de Catalunya, Dimas Gragera.

Malgrat de Mar s'afegeix un cop més a la campanya "L'Hora del Planeta"

Malgrat de Mar tancarà els llums que il·luminen l'edifici de l'Església Parroquial de Sant Nicolau aquest dissabte per afegir-se un cop més a la campanya "L'Hora del Planeta". Es tracta d'una crida mundial impulsada per l’organització World Wildlife Fund que convida a ciutats, organitzacions i ciutadania en general a apagar els llums com un gest simbòlic de la lluita contra el canvi climàtic.

Una seixantena de persones van escoltar ahir el testimoni de Sílvia Serra

Una seixantena de persones van escoltar ahir al vespre a la biblioteca La Cooperativa el testimoni de Sílvia Serra, que va portar la pràctica de l'esport a l'extrem. Serra va protagonitzar el darrer acte de Junts per Malgrat que, en aquesta ocasió va servir per lligar dona i esport. 

[ÀUDIO] Pedalada solidària contra el càncer aquest diumenge

La Junta Local de Malgrat de Mar de l’Associació Espanyola Contra el Càncer organitza una pedalada solidària aquest diumenge a Malgrat de Mar. La bicicletada, que compta amb el suport de l’Ajuntament, sortirà a les 10 del matí de les Peixateries Velles i acabarà a la plaça de Xesco Boix, on hi haurà una gimcana pels més menuts. Aquest matí a La Jungla ens ha acompanyat Maite Marès, presidenta de la Junta Local de Malgrat de l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

[ÀUDIO] Sor Lucía Caram, Neus Munté i Rosa Tarré participaran a la presentació de Jofre Serret com a candidat de JxCat-Malgrat ens Mou

Jofre Serret es presenta oficialment com a candidat a l’alcaldia per Junts per Catalunya–Malgrat ens Mou aquest divendres a la sala Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal. L’acte de presentació de Serret comptarà amb la participació de Sor Lucia Caram, monja i activista, que presentarà el programa Invulnerables de lluita contra la pobresa infantil; la política, sindicalista i advocada Neus Munté; i Rosa Tarré, coordinadora de la Unitat de Treball Social de la Corporació de Salut del Maresme i La Selva. El candidat de Junts per Catalunya–Malgrat ens Mou, Jofre Serret, ha destacat que un dels principals objectius del projecte del partit per a Malgrat de Mar és el progrés social. L’acte de presentació oficial de Jofre Serret com a candidat de Junts per Catalunya-Malgrat ens Mou tindrà lloc aquest divendres a les vuit del vespre a la sala Joaquim Garriga de l’Arxiu Municipal.

[ÀUDIO] Malgrat de Mar es prepara per a una nova temporada turística

Malgrat de Mar es prepara per rebre la temporada turística 2019. Aquestes setmanes es netegen les platges i el tram del Passeig Marítim, que no s’ha reformat. Marsave serà l’empresa que durà a terme els serveis de prevenció d’accidents, vigilància, salvament i socorrisme aquest estiu. Com a novetat, enguany les platges tindran wifi. I, segons l’alcaldessa Carme Ponsa, el sector és optimista pel què fa a previsions, tot i que està pendent de les conseqüències que pugui tenir el Brexit.  

[VÍDEO] Campanya dels Mossos i la Policia Local al mercat setmanal per fomentar la seguretat de la gent gran

Els Mossos d'Esquadra, amb el suport de la Policia Local de Malgrat de Mar, han estat aquest matí al mercat setmanal oferint informació i assessorament sobre seguretat i protecció a les persones d'edat avançada. A través de diferents plafons, els agents han explicat diferents consells sobre seguretat a la llar, al comerç, temes sobre mobilitat o notícies d'interès per a la gent gran. Es tracta d'una campanya que es fa sobretot als mercats setmanals de les poblacions de l'Alt Maresme ja que, segons els agents, són llocs amb força concurrència de gent gran. La campanya visitarà demà el mercat setmanal de Pineda de Mar, dissabte el de Calella i també el de Santa Susanna.

[ÀUDIO] Aquest dissabte arriba 'Malgrat Birra', la fira de la cervesa artesanal. Entrevista amb Igor Puig i Ester Martínez

Neix Malgrat Birra. Una fira de cervesa artesana que inclourà botiga al carrer i oferta gastronòmica amb food trucks. La fira estarà ubicada al carrer del Carme i a les Peixateries Velles d’11 del matí a 11 de la nit. Aplegarà 4 petits productors de cervesa artesanal de proximitat, un d’ells, l'Igor Puig, de Malgrat de Mar. Durant una entrevista a La Jungla, Igor Puig ha explicat que en els últims 10 anys el mercat de la cervesa artesana ha crescut un 40 per cent i Catalunya és el lloc que lidera aquest creixement respecte a la resta de l'estat espanyol. A les 13 h està previst fer una masterclass amb tast de cervesa i maridatge. Les places per participar-hi són limitades i cal fer inscripció prèvia a l'edifici de Ca l'Arnau a partir del pròxim dimarts 26 de març de 8 h a 15 h.  Avui a La Jungla hem conegut Malgrat Birra de la mà de l’Igor Puig i de l'Ester Martínez, regidora de Desenvolupament Econòmic i Promoció del Municipi.

ERC de Malgrat de Mar celebra avui dijous els últims Tallers Republicans dedicats a l'acció social i la igualtat

La secció local d’Esquerra Republicana de Malgrat de Mar farà demà dijous una nova edició dels Tallers Republicans. En aquesta ocasió per parlar d’acció social i igualtat. Després de diferents trobades obertes amb la ciutadania per tractar qüestions com l’urbanisme, la cultura, o el comerç, Esquerra Republicana celebra demà la darrera edició dels Tallers Republicans, realitzats entre els mesos de gener i març. ERC valora molt positivament aquests espais de debat sobre diferents temàtiques relacionades amb el municipi, perquè, segons diuen, els han permès trobar moltes de les possibles solucions als problemes que té el poble actualment. Durant el mes d’abril ERC recollirà més propostes de la ciutadania mitjançant la instal·lació de diferents carpes a diferents llocs del poble, així com a començar a explicar quines seran les principals propostes de la candidatura republicana a les properes eleccions municipals.

[ÀUDIO] Junts per Malgrat parla aquest vespre sobre dona i esport amb la triatleta Sílvia Serra

Junts per Malgrat ha organitzat per avui dijous una xerrada per reflexionar des d’una perspectiva en femení sobre el paper de la dona i l’esport. L’encarregada de la xerrada serà la triatleta Sílvia Serra. Segons ha explicat Miquel Àngel Ruiz, Serra ha fet diversos triatlons, maratons i la 'Quebrantahuesos'. Ara, però, ha fet una pausa a la seva carrera esportiva. Una trobada que es farà a la biblioteca La Cooperativa a partir de dos quarts de nou del vespre.  Junts per Malgrat ha realitzat fins ara diferents trobades centrades en el món del comerç i una sobre l’autoestima amb el life coach Josep Cordón.

[ÀUDIO] Kaliu de Teatre porta a escena 'El senyor Josep falta a la dona... I la dona del senyor Josep falta a l’home'

El senyor Josep falta a la dona... I la dona del senyor Josep falta a l’home. Aquest és el títol de la propera obra de teatre que representarà el grup Kaliu de Teatre de la Barretina. Se’n faran tres passis: aquest dissabte a les deu de la nit i diumenge a les sis de la tarda al Centre Cultural, i el dissabte 6 d’abril al saló social de La Barretina. Hem parlat amb amb l’Anna Malleu i Jordi Guzmán, actors del grup Kaliu de teatre.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits