malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5870 registres. Mostrant pàgina 75 de 235

Ciutadans de Malgrat de Mar presentarà la seva candidatura aquest cap de setmana

Ciutadans de Malgrat de Mar presentarà la seva candidatura aquest cap de setmana. Ho farà aquest diumenge a les 11 del matí a la sala de la biblioteca La Cooperativa. La llista taronja està formada per Marc Sergi Khaledi, Lourdes Navarro, Eva Cabello, Eugenio Manzanares, José Antonio Pérez, Manuel Fontecha, José Maria Ramírez, María Jesús Ortega, Daniel Expósito, Sandra Vázquez, Gabriel Rodríguez, Manuel Castro, Isabel Guijarro, Juan José López, Encarnación Jordán, José de la Cueva, i Laura Cabello. Com a suplent, hi ha Carlos Peralta.

El PSC Malgrat de Mar celebra el dia de la mare amb un concert de flamenc

El Partit dels Socialistes de Malgrat de Mar celebrarà aquest diumenge el dia de la mare amb un concert organitzat pel bar La Verdiblanca. La proposta, que començarà a les 12 del migdia, comptarà amb les actuacions de Pedro Salazar i Juan Aguilar. Hi assistirà el cap de llista socialista Joan Mercader.

Junts per Malgrat presenta demà divendres els integrants de la seva candidatura per a les municipals del dia 26

Junts per Malgrat, JXM, el partit independent, ha programat l’acte per donar a conèixer la candidatura demà a dos quarts de nou del vespre a l’Arxiu Municipal. Junts per Malgrat, que es defineix com un partit del poble, pel poble, presentarà una candidatura encapçalada per Carme Ponsa. L’acompanyen Miquel Àngel Ruiz, Carles Jiménez, Mireia Castellà, Carmen Cernicharo, Beatriz Lara, Ester Pigrau, José Manuel Juiz, Sara Rubio, Marc Roig, Paula Fontrodona, Josep Robelló, Edmond Dicenta, Marta Garcia, Jordi Ríos, Lola Riera i Raül Gryinó. Com a suplents, hi ha Júlia Escudero, Josep Vallhonesta, Sebastià Aguilar, Neus Hernández i José Boronat.

La CUP reflexiona sobre les diferències entre homes i dones en l'àmbit laboral a través d'una carpa informativa

Els integrants de la CUP de Malgrat de Mar han instal·lat aquest dimecres, primer de maig, una carpa informativa amb el lema "qui dia passa, drets no empeny" per conèixer la situació laboral d'homes i dones i constatar les diferències que hi ha que són, segons la CUP, "contundents diferències en funció de si el treball és desenvolupat pels homes o per les dones". Segons ha constatat la CUP de Malgrat de Mar, els homes guanyen entre 1.000 i 1.500 euros al mes mentre que les dones guanyen menys de 1000 euros. La segona diferència és que els homes tenen contractes de jornada completa mentre que les dones tenen contractes a jornada parcial. La tercera diferència és que els homes treballen en una activitat concreta mentre que les dones treballen en més d'una activitat; la fixada en el contracte de treball i l'activitat de la llar i de l'atenció a les cures. La CUP va instal·lar carpa informativa ahir, Dia Internacional dels Treballadors i Treballadores, a la plaça Fèlix Cardona entre les 10 i les 13h.  

[ÀUDIO] JxCat–Malgrat ens Mou es compromet a crear un Consell d’Infants en el proper mandat

Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou es compromet a crear un Consell d’Infants en el proper mandat. La candidatura, encapçalada per Jofre Serret, ha preguntat aquest dimecres als més menuts què voldrien pel poble. Ho ha fet en un acte al parc de Can Campassol, que ha comptat amb contes i tallers adreçats als nens i nenes. Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou considera que la constitució d’un Consell d’Infants respon a la necessitat de promoure la participació ciutadana també entre els més menuts. L’alcaldable del partit Jofre Serret ha explicat que aquest consell podria derivar en la creació de l’Ajuntament d’Infants. Un òrgan amb un plenari que serviria per a debatre i aprovar propostes. A banda de parlar del Consell d’Infants, Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou també ha pogut recollir altres propostes dels més menuts com ara crear un cinema, un parc per a patinets o una espai de wifi gratuït. Serret ha avançat que n’hi ha que “són de fàcil aplicació”. Junts per Catalunya – Malgrat ens Mou ha organitzat un acte adreçat per a nens i nenes aquest dimecres. El partit no atura, però, la seva activitat política i aquest dissabte donarà a conèixer l’equip que es presentarà a les eleccions municipals del 26 de maig. Ho farà a les vuit del vespre a la plaça de la Barretina. L’acte servirà per presentar els membres que integren una candidatura que defineixen “de poble, jove, transversal i plural”; i la proposta Malgrat 20 mil 30. Un nou model de poble que gira al voltant de quatre eixos bàsics: el progrés social, la prosperitat econòmica, la transformació urbana i el creixement democràtic.

[ÀUDIO] Malgratencs i malgratenques obren les portes dels seus patis privats en la quarta edició de les Eixides dins el programa del Garric 2019

Un total de 100 persones podran visitar en plena temporada de flors, els patis d’una desena de cases de Malgrat de Mar en una visita guiada. L’objectiu de l’activitat és permetre als visitants descobrir alguns dels patis personals de Malgrat i compartir espais idíl·lics creats gràcies a les flors. Enguany la visita iniciaria a la Plaça Joan Alsina, a les 10 del matí del diumenge 5 de maig. Es realitzarà un recorregut entre el barri de la Verneda i Malgrat Nord. Posteriorment, els organitzadors han preparat una degustació d’un gelat de roses elaborat pel malgratenc Jaume Turró. Per aquells que desitgin apuntar-se a la visita, les inscripcions es realitzen a Ca l’Arnau i estaran obertes fins demà divendres.

[ÀUDIO] Els alumnes de tercer d'ESO de les Escoles Fonlladosa organitzen dues activitats solidàries amb la campanya 'Bufa la Bombolla'

Els alumnes de tercer d’ESO de les Escoles Fonlladosa han organitzat dues activitats solidàries per als propers dies. La primera d’elles és una gimcana infantil solidària a benefici de la campanya “Bufa la Bombolla”. Serà el divendres 3 de maig a la plaça de l’Església a partir de les cinc de la tarda per a nens i nenes d’entre tres i onze anys. La segona proposta solidària és per al diumenge 5 de maig quan es farà una caminada popular. Serà una caminada circular que sortirà des de la plaça de l’Església a les 10 del matí i passarà pel Pla de Grau, desembocadura de la Tordera i tornada per la platja fins a la plaça de l’Església. Allà hi haurà paradetes amb diverses activitats que ara ens expliquen Paula Sanz, Júlia Mateu, Cristina Sánchez i Xènia Monforte.   Les dues activitats compten amb el suport del GEM, el Grup Excursionista Malgratenc, l'Associació de Comerciants, l'Ajuntament de Malgrat de Mar i la Barcelona PID Foundation.

[ÀUDIO] Ona Maresme I A la secció Llegim hem conegut la història de superació d'en Quim Llisorgas

En Quim Llisorgas és un jove maresmenc amb síndrome de Joubert. A més, té una discapacitat a la visió ja que només veu entre un 5 i 10 per cent d'un ull i res de l'altre. Ell és un exemple de superació ja que la societat no li ha posat fàcil a l'hora d'estudiar. Al centre educatiu on va estudiar la ESO, a Mataró, va tenir una bona experiència fins que a l'últim trimestre el van posar a una USEE, una Unitat de Suport d'Educació Especial i malgrat haver tret un 6,5 no li van donar el certificat. Això li ha comportat molts problemes a l'hora d'estudiar qualsevol altra cosa. Ell vol ser actor i no es rendeix. Tot i això, ell veu un repte i una oportunitat a cada entrebanc que li posa la vida. Amb ell hem parlat de lectura però també de la seva passió per la ràdio i per comunicar.

[VÍDEO] L'obertura de l'avinguda Mediterrània ja és una realitat

L’avinguda de la Mediterrània s’ha obert aquest migdia. Les obres, que van començar a finals de l’any passat, han suposat el tancament de l’aparcament de davant el cementiri i de l’espai per a gossos. El projecte ha consistit en urbanitzar els terrenys que hi ha des del cementiri municipal fins al carrer de Sant Elm. El projecte ha afectat una superfície de prop de 9 mil metres quadrats, propietat de l’Ajuntament de Malgrat de Mar. L’avinguda s’ha prolongat 225 metres. S’ha creat un tram de vial amb doble carril de circulació de vehicles, com l’altre, amb una calçada de 3,20 metres cada una. A més, té dues zones d’aparcament, una a cada costat, de 2,70 metres. La prolongació de l’avinguda de la Mediterrània inclou una mitgera central de gespa d’un metre i mig per separar els dos sentits de la circulació. Les dues voreres són amples: una supera els sis metres i l’altra, els 4. El nou tram té, a més, un carril bici, al costat on hi ha el camp municipal d’esports i el cementiri municipal. Aquesta obra d’obertura ha comportat també la prolongació dels carrers de Sant Elm i del Caporal Fradera. El projecte ha inclòs, a més, la creació d’una petita zona verda a tocar amb el carrer de Caporal Fradera. Les obres d’obertura de l’avinguda de la Mediterrània han tingut un cost de més d’1 milió 200 mil euros i les ha dut a terme l’empresa COPCISA. L’obertura de l’avinguda de la Mediterrània fins al carrer de Sant Elm és un punt clau per a la mobilitat del municipi. El pla de mobilitat, redactat l’any 1998, ha preveia que calia allargar l’avinguda de la Mediterrània i que aquesta fos una important anella de circumval·lació del municipi. El nou pla, de 2017, torna a apostar per l’obertura d’aquesta avinguda fins al carrer de Sant E

Passejada per conèixer el valor natural i paisatgístic del Delta de la Tordera

Organitzen una passejada per donar a conèixer el valor natural i paisatgístic del Delta de la Tordera. L’activitat, que tindrà lloc demà al matí, està organitzada per l’Associació Pepet Caralt de Veïns i Amics del barri del Castell; Vivelles, Cultura i Entorn de Sant Genís; i Santa Susanna Orígens i Memòria. La sortida de la passejada s’ha programat a les 10 del matí a la plaça de l’Església. La idea és travessar el Pla de Grau fins arribar al Delta de la Tordera. La ruta és, segons els organitzadors, apta per a tothom.  

[ÀUDIO] Malgrat de Mar marcarà les polítiques de Joventut dels propers 4 anys a través del nou Pla Local de Joventut

Malgrat de Mar ja disposa d’un nou Pla Local de Joventut. Es va aprovar a la sessió del ple del mes d’abril per unanimitat de tots els partits. Segons ha explicat el regidor de Joventut, Ricard Núñez, el que es pretén és establir un pla d’actuació de polítiques de joventut per als propers quatre anys, és a dir, des d’ara i fins el 2022, avaluar les accions i les polítiques portades a terme en aquests darrers anys, i donar continuïtat a les que són necessàries i generar-ne de noves. L’anterior Pla Local de Joventut de Malgrat de Mar es va fer entre els anys 2012 i 2016 i aquest va ser prorrogat per als anys 2017 i 2018. Entre finals de 2017 i principis de 2018 es va realitzar una diagnosi amb el suport de la Diputació de Barcelona i a través de l’empresa Neopolis on es van escoltar joves, entitats juvenils i professionals dels àmbits relacionats amb joventut. A partir de setembre de 2018 es va començar el procés de disseny del nou Pla de Joventut, treball conjunt entre la Regidoria de Joventut, la resta de regidories i les tècniques del Consell Comarcal del Maresme i de la Direcció General de Joventut, que ha culminat amb nous programes i accions que s'iniciaran a partir de 2019.  Al igual que el Pla Nacional de Joventut, aquest Pla Local de Joventut està format per 7 àmbits d’actuació, que són l’educació, la inserció laboral, l’emancipació domiciliària, la salut i l’esport, l’oci i la cultura, la participació i la cohesió social, dels quals es deriven un total de 38 projectes.

[ÀUDIO] JxCat-Malgrat ens Mou organitza demà, primer de maig, una matinal d'activitats infantils a Can Campassol

La candidatura de JxCat-Malgrat ens Mou ha preparat per aquest dimecres, primer de maig, diverses activitats adreçades als infants malgratencs. Amb el títol “Què volen els nens i nenes de Malgrat de Mar?” la candidatura que encapçala Jofre Serret realitzarà a partir de les onze del matí al parc de Can Campassol un debat, contes o una pluja d’idees, entre altres. Els més petits també podran fer preguntes, propostes i suggeriments sobre com veuen el poble al candidat a l’alcaldia. Tal i com ha explicat Jofre Serret a Ona Malgrat, serà “un matí d’idees amb contes i animació amb la malgratenca Lídia Massó”. Jofre Serret ha avançat que la seva candidatura reivindica un model de poble que compti amb els infants i la seva visió. Segons ell, durant aquesta activitat donaran a conèixer propostes que inclouran al programa electoral com ara la creació del Consell d’Infants. Serà, segons Serret, “una eina per traslladar la cultura de la participació a l’àmbit educatiu i treballar la responsabilitat col·lectiva i presa de decisions entre els infant”.

[ÀUDIO] Malgrat de Mar celebra avui el Dia Mundial de la Dansa

Malgrat de Mar celebrarà avui el Dia Internacional de la Dansa amb exhibicions i tallers al parc de Can Campassol. Les activitats, que començaran a les sis de la tarda, aniran a càrrec de l’Escola Dansamar, l’Esbart Dansaire Marblava, Najma Dansa i la Peña Cultural Flamenca El Cabrero. Hem parlat amb el Cap de grup de l’Esbart Dansaire Marblava, Joaquim Sanjuan. L’entorn estarà ambientat amb decoracions florals. A més, es repartirà entre els assistents un plançó com a símbol de la llavor en la cultura.

[ÀUDIO] Entrevista amb Joan Salicrú, codirector de la revista Valors que avui es presenta a Malgrat de Mar

Continuen  els actes del MalgrART. Aquesta tarda a partir de les vuit es fa la presentació de la revista Valors. Valors és una publicació en paper i digital que promou l’ètica i la reflexió al voltant de temes que ens afecten en el nostre dia a dia.Amb seccions fixes i les millors firmes de col·laboradors, Valors es fa des de Mataró i s’adreça a tot el món. Els seus dos responsables són la Maria Coll i en Joan Salicrú. En Joan avui ens ha acompanyat per explicar-nos com és Valors. La presentació d’aquest vespre, que es farà a la Biblioteca La Cooperativa, comptarà amb una conferència del filòsof i escriptor Antonio Fornés.

[ÀUDIO] ELECCIONS GENERALS 28A I ERC guanya les eleccions a Malgrat de Mar en un frec a frec amb el PSC

ERC ha estat la força més votada a Malgrat de Mar a les eleccions generals que s'han celebrat avui diumenge 28 d'abril. Amb el 100 per cent dels vots escrutats, ERC ha obtingut el 25,74  per cent dels vots (2.588) , a molt poca diferència del PSC que ha estat la segona força més votada amb el 25,26 per cent dels sufragis (2.540). En tercer lloc ha quedat En Comú Podem-Guanyem el Canvi amb el 14,05 per cent dels vots (1.413). La quarta força política d'aquestes eleccions generals ha estat JxCat Junts amb l'11,04 per cent (1.110). En cinquena posició Ciutadans amb el 10,76 per cent dels vots (1.082) i en sisena posició el PP amb el 4,20 per cent dels vots (422). A les eleccions del 2016, la primera força més votada a Malgrat de Mar va ser En Comú Podem amb el 25,17 per cent, seguit del PSC amb el 19,08 per cent. La tercera força va ser ERC amb el 17,85 per cent dels vots; a la quarta posició va quedar CDC amb el 13,64 per cent. Li seguia el PP amb l'11,68 per cent dels vots i Ciutadans amb el 9,74 per cent. El partit que ha patit una davallada més gran ha estat el PP que ha passat de l'11,68 per cent dels suports al 4,20 obtingut avui diumenge. Pel que fa a la participació, aquesta ha estat del 74,38 per cent, 10.111 malgratencs i malgratenques que ha anat a votar. Al 2016 la xifra de participació va ser inferior, concretament, va ser del 63,51 per cent. La jornada electoral s'ha viscut amb total normalitat, segons ha explicat l'alcaldessa, Carme Ponsa.

[ÀUDIO] Ona Maresme I A la secció 'Recordem' parlem de les sardanes

La secció Recordem del programa Ona Maresme d’aquest dijous ha estat dedicada a les Sardanes, una tradicional dansa catalana que ens acompanya des de fa segles. Parlarem dels seus orígens, la historia que amaga, el seu present i el futur. Ens ha acompanyat la presidenta de l’Agrupació sardanista Malgratenca La Barretina, Montserrat Clapés.

[ÀUDIO] El Grup de teatre Germanor porta a escena "fum, fum, fum" aquest dissabte en el marc del MalgrART

El Centre Cultural acollirà aquest proper dissabte la representació de l'obra "Fum, fum, fum", "una comèdia d'embolics d'una família tradicional que celebra el Nadal de manera molt tradicional". Així ho ha explicat la presidenta del Grup de teatre Germanor, Obdúlia Cuatrecases, durant una entrevista al programa especial de Sant Jordi d'Ona Malgrat. La representació serà aquest dissabte a les 20h al Centre Cultural. Una activitat inclosa al MalgrART.

La secció local d'ERC de Malgrat de Mar tanca demà a les Peixateries Velles la campanya electoral del 28A

Els integrants de la secció local d'ERC de Malgrat de Mar muntaran demà divendres parada informativa per tancar la campanya electoral de les eleccions generals d'aquest proper diumenge. ERC repartirà díptics informatius entre les 17 i les 19h a les Peixateries Velles. Recordem que a nivell nacional la campanya d'ERC ha girat al voltant del lema "Va de llibertat".   

Demà divendres, nova jornada de portes obertes a la llar d'infants municipal els Fesolets

La llar d’infants municipal Els Fesolets organitza jornades de portes obertes avui i demà coincidint amb la proximitat del període de preinscripcions per al curs 2019-2020. El centre educatiu s'ha pogut visitar avui en dos torns, al matí i a la tarda i també demà divendres entre les deu del matí i dos quarts de quatre de la tarda. L'objectiu és donar a conèixer el projecte educatiu que s'impulsa des de la llar d'infants municipal de Malgrat de Mar.

13.592 malgratencs i malgratenques estan cridats a les urnes aquest diumenge 28A

13.592 malgratencs i malgratenques estan cridats a les urnes aquest diumenge per a participar a les eleccions generals. En aquests comicis hi ha 28 meses i 7 col·legis electorals, que obriran a les 9 del matí i tancaran a les vuit del vespre. Els votants podran exercir el seu dret a vot a la biblioteca La Cooperativa, les Cases dels Mestres, el pavelló Germans Margall, a l’Arxiu Municipal, a l’Institut Ramon Turró i Darder i a les Escoles Marià Cubí i Mare de Déu de Montserrat. Tots els col·legis electorals tindran 3 meses, excepte el pavelló Germans Margall i l’Escola Mare de Déu de Montserrat, on n’hi haurà 6; i les Cases dels Mestres, que en tindrà 4. Durant la jornada electoral de diumenge, Ona Malgrat oferirà dades de participació a les dues del migdia i a les sis de la tarda a través de les xarxes socials. També es publicaran els resultats electorals una vegada s’hagi fet el recompte de vots.

[ÀUDIO] Tornen les "vacances en pau" de l'Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara

Els membres de l'Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara han convocat una trobada informativa per començar a planificar el projecte "Vacances en pau" i trobar noves famílies acollidores per aquest estiu. L'entitat, amb seu a Malgrat de Mar, treballa per fer més fàcil la vida dels nens i nenes sahrauís durant els mesos de més calor als camps de refugiats de Tinduf, a Algèria, tal i com ha explicat durant una entrevista a La Jungla Natatxa Frutos, secretària de l'entitat. La trobada serà aquest dissabte al Centre Cultural a partir de les 11:30h. Està adreçada a les famílies que vulguin ser acollidores d'infants sahrauís i també famílies que ja han participat i podran explicar la seva experiència. Natatxa Frutos ha explicat que abans de la crisi del 2008 hi havia moltes famílies que s'animaven a acollir nens i nenes durant els mesos d'estiu, juliol i agost, però que a partir d'aquell any van anar disminuint. Ara hi ha una quinzena de famílies a tot l'Alt Maresme.

[ÀUDIO] A la secció de Salut de La Jungla parlem de l'ús dels inhaladors

Laura Velasco, infermera del CAP de Malgrat de Mar, ha protagonitzat avui la secció que dediquem els dimecres, cada quinze dies, a la salut. Avui hem parlat sobre l’ús dels inhaladors.  

[ÀUDIO] "L'àvia Pirata", "Malgrat desaparegut" i "La coquessa", els llibres més venuts aquest Sant Jordi a Malgrat de Mar

"L'àvia pirata", d'Assumpta Mercader, Josep Carrasco i Pepe Palma; "Malgrat desaparegut", de Sònia Garangou, Joan Piña i Núria Arís i "La coquessa", de Jaume Aubanell, han estat els llibres més venuts aquest Sant Jordi a Malgrat de Mar. Així ho ha explicat avui durant una entrevista a La Jungla Jordi Bayarri, de la Llibreria La Pilona. Una diada que s'ha viscut de manera intensa amb els carrers del centre i la plaça de l'Església plens amb gent que ha complert amb la tradició de comprar roses i llibres. Un any més, les entitats del poble i també els partits polítics han estat presents a la Diada de Sant Jordi muntant paradeta.

[ÀUDIO] Marta Rosique: "Un govern del PP, Ciutadans i VOX a Espanya representaria un retrocés social i democràtic"

La candidata de Jovent Republicà a les Eleccions Generals del proper diumenge 28 d’abril, Marta Rosique, ha visitat Malgrat de Mar aquest dissabte per parlar sobre la “dreta, la ultradreta i el feixisme”. Així es com es titulava la xerrada-col·loqui organitzada per Jovent Republicà de Malgrat de Mar que es va fer a la sala d’actes de la Biblioteca La Cooperativa. Rosique va reflexionar, des de diferents perspectives, sobre l’auge dels moviments i partits d’extrema dreta, com és el cas de VOX a Espanya. Una reflexió que també va comptar amb la participació de David Barnet, estudiant d’Història i militant antifeixista. Una de les perspectives analitzades va ser la mediàtica. Rosique, que és periodista, considera “molt important que els periodistes siguin capaços de desmentir tot allò que ven l’extrema dreta i que genera un marc mental aïllat del que és la realitat”. Rosique creu que “és difícil” perquè segons ella, els mitjans de comunicació de l’Estat espanyol formen part de les anomenades “clavegueres de l’Estat”. La candidata de Jovent Republicà a les Eleccions Generals del 28 d’abril destacava en declaracions a Ona Malgrat que ERC sempre s’ha caracteritzat per “ser un partit que ha lluitat contra el feixisme”. Segons Rosique, si es conforma un govern del PP, Ciutadans i VOX a Espanya, “es produirà un retrocés social i democràtic”. Marta Rosique posava en valor el paper dels joves que, segons va dir, “són molt conscients de l’augment de l’extrema dreta” i per això és el col·lectiu que lidera els diferents moviments antifeixistes. Segons ella, els joves actuals són la tercera generació després de la Guerra Civil i són els qui poden fer la memòria històrica.  

Canvi a la direcció al CAP de Malgrat de Mar

Canvi a la direcció del Centre d'Assistència Primària de Malgrat de Mar. Des de fa unes setmanes la doctora Esther Tarradas ha assumit la direcció del CAP malgratenc en substitució de la doctora Montse Tejedor, que continua com fins ara al centre com a metge de família. La doctora Tarradas és llicenciada en Medicina i Cirurgia per la UB, especialista en Medicina de Familiar i Comunitària, i compta també amb formació de Postgrau. Abans d’arribar a la Corporació ha treballat com a metgessa de família en diferents àrees bàsiques de salut a Catalunya.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits