malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5870 registres. Mostrant pÓgina 65 de 235

Jornades de vaga a Rodalies de Catalunya el 14 i 30 dĺagost i 1 de setembre

Amb motiu de les convocatòries de vagues parcials del sindicat CGT per als dies 14 i 30 d’agost i 1 de setembre, Rodalies de Catalunya prestarà el 40% del servei entre les 12:00 i les 16:00 hores i de 20:00 a 24:00 hores. Durant la resta de la jornada es prestarà el servei habitual. Per altra banda, durant el període d’aturades parcials, el servei de trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat assegurarà el 78% dels trens afectats. Pel que fa a Avant, es realitzarà un servei mínim del 65%. Els usuaris de Rodalies de Catalunya poden consultar aquesta informació a la pàgina web www.rodaliesdecatalunya.cat

Activitats de dimecres de la Festa Major

Continuen les activitats de la festa major amb una nova edició del concurs de dòmino. L’Associació de Jubilats de Malgrat de Mar ha organitzat la trobada que se celebrarà a partir de les 9 del matí al Casal de Jubilats de Can Campassol i durarà fins a dos quarts d’una, moment en el qual es farà el lliurament de premis. A les dos de la tarda tindrà lloc el repic de campanes a l’Església Parroquial de Sant Nicolau i a les set es realitzarà l’espectacle familiar “Sopa de cançons” als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala. Un acte a càrrec de Noè Rivas en homenatge a Xesco Boix en el 35è aniversari de la seva mort. Les activitats de tarda continuaran amb la 9a Gimcana Noctura La Malgratenca organitzada per l’Agrupament Escolta i Guia Sant Nicolau. Una activitat en grup per a majors de 15 anys que iniciarà a les 8 de la tarda a la plaça de l’Església, per participar cal inscripció prèvia. L’última de les activitats d’aquest dimecres serà el concert de country amb l’actuació del grup The country revival farmers a les 9 del vespre a la plaça de Josep Anselm Clavé.

[└UDIO] La Coral Atzavara celebra els seus 40 anys amb un concert

La Coral Atzavara celebra enguany els seus 40 anys d'existència. Amb l'objectiu de compartir aquesta efemèride amb el públic en general i amb els seus seguidors en particular, aquest proper diumenge dia 18 a les set de la tarda faran un concert d'aniversari. Serà a les Peixateries Velles. A més, al llarg d'aquesta setmana es pot veure a les tardes al Centre Cultural una exposició fotogràfica que recull la seva història amb les actuacions i les persones que han anat passant per la Coral Atzavara. Ho ha explicat Júlia Silveira, presidenta de la Coral Atzavara.

[└UDIO] L'ANC-Malgrat per la IndependŔncia ja ven les samarretes per a la Diada

Els membres de Malgrat per la Independència, l'Assemblea Territorial de l'ANC, instal·len des de fa dos dissabtes parada informativa a la plaça de l'Església. L'objectiu, segons ha explicat el secretari de l'entitat, Eduard Pérez, és vendre les samarretes i els tiquets per l'autocar per anar el dia 11 de setembre a Barcelona. De moment, el proper dissabte tornaran a fer parada durant la tarda, entre les 17:30 i les 20:30 a la plaça de l'Església. Els altres tres propers dissabtes abans de la Diada faran parada tant matí com a tarda.  El secretari de Malgrat per la Independència ha destacat que de moment ja hi ha reservades entre 80 i 90 places d'autocar de malgratencs i malgratenques que assistiran a la Diada. Segons Eduard Pérez, és 'molt important que la gent estigui motivada per afrontar aquesta nova Diada en uns moments molt crucials'.

╚xit de participaciˇ a les activitats del primer cap de setmana de la Festa Major

Les activitats programades en el marc de la Festa Major de Sant Roc 2019 continuen avui dilluns a partir de les 10 del matí amb els jocs d'aigua que es faran a l'esplanada de davant del pavelló Germans Margall. De cara a la tarda a partir de les 17h hi haurà la cercavila Il Criceto que començarà a la plaça de la Germana Campos per acabar a la plaça de les Puntaires. Una activitat a càrrec de la companyia Traüt. A les 18:30h hi haurà barraquetes des de la plaça de Xesco Boix amb les actuacions dels grups The Penguins Reggae per Xics i Xiula.  Ahir a la nit la 35ena cantada d'havaneres tancava un cap de setmana intens d'activitats amb motiu de la Festa Major d'estiu de Malgrat de Mar. Activitats per a tots els públics que començaven divendres amb el tradicional Pregó de la Festa Major que es va fer des del balcó de la casa consistorial i que va anar a càrrec de l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina, els Geganters i la Colla de Diables Ratpenats Infernals.

[V═DEO] El pregˇ dona el tret de sortida a la Festa Major de Sant Roc 2019

El pregó a càrrec de Montserrat Clapés (La Sardanista), Joana Comas (Diables) i Assumpta Cárceles (Gegants) ha donat aquesta nit el tret de sortida a la Festa Major de Sant Roc 2019. Les representants de les tres entitats han rebut un obsequi per part de l'Ajuntament. Concretament, la rèplica de La Pilona, símbol del treball i l'esforç, en paraules de la regidora de Cultura, Lurdes Borrell. Per la seva banda, l'alcalde, Joan Mercader, ha destacat que les tres entitats protagonistes del pregó representen, com la resta d'entitats del poble, 'l'ànima de la Festa Major. Sense elles no hi hauria festa major'. Les pregoneres han fet un repàs a l'activitat de les seves entitats i han subratllat la importància de la cultura popular. Des dels diables, s'ha animat a tothom a participar 'activament de la Festa Major de Sant Roc, fent menys postureo i assistint als actes a peu de carrer'; missatge que llançava a la ciutadania i també als polítics. Joana Comas ha dit que 'els diables volen fer la festa amb tothom, també amb les preses i exiliades polítiques'. A nivell polític, a banda dels regidors de govern, també han assistit al pregó els tres regidors portaveus de l'oposició i regidors de les poblacions veïnes com Blanes i Lloret.    

El pregˇ a cÓrrec dels Geganters, la Sardanista i els Diables donarÓ avui el tret de sortida a la Festa Major

Les activitats de la Festa Major de Sant Roc 2019 començaran aquesta nit amb el pregó, que anirà a càrrec de la Colla de Geganters de Malgrat de Mar, l'Agrupació Sardanista Malgratenca La Barretina i la Colla de Diables Ratpenatsinfernals. La tabalada, que començarà a les 21:30h a Can Campassol, serà el pròleg del pregó de Festa Major, que es farà a les 22h al balcó de l'Ajuntament. Després començarà el correfoc que passarà pels carrers del Carme, Mar, Ramon Turró, Marià Cubí, Sant Esteve i plaça de l'Àncora.

Simulacre de salvament a la platja de l'"Astillero"

Marsave, l'empresa que gestiona els serveis de socorrisme i salvament a les platges de Malgrat de Mar, ha fet aquest migdia un simulacre de salvament a platja de l'"Astillero". S'ha simulat el rescat de dues víctimes

Llum verda a lĺestudi de mobilitat de Malgrat de Mar

Tots els grups municipals van donar suport a l'aprovació definitiva d'aquest document ahir en el transcurs de la sessió plenària del mes d’agost. També es va aprovar provisionalment per unanimitat la Modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal en l’àmbit de Can Palomeres, l’estudi ambiental estratègic i la modificació del catàleg de béns protegits del POUM.

El Passeig MarÝtim sĺobrirÓ al trÓnsit de vehicles en els propers dies

L'alcalde Joan Mercader i el primer tinent d'alcalde Jofre Serret han explicat aquest dijous que els vehicles podran circular pel Passeig Marítim quan l’Ajuntament rebi el certificat que l’obra del primer tram està al 80% de la seva execució. L’alcalde ha detallat que això serà en breu. El 20% restant s’acabarà a partir del 2 de setembre. Una decisió que havia pres l’anterior alcaldessa Carme Ponsa. Només quan el primer tram estigui enllestit, es començarà la segona fase de l’obra.

[└UDIO] L'Ajuntament de Malgrat de Mar tÚ en marxa la campanya de seguiment i control de mosquits

L’Ajuntament de Malgrat de Mar té en marxa des de mitjan de juny una nova campanya de seguiment i control dels mosquits, fent especial èmfasi en el mosquit tigre. A través d’Argelaga Serveis Ambientals s’han fet diverses visites d’inspecció a diferents indrets de Malgrat de Mar. Concretament, a la zona centre, a l’av Mediterrània, al casal d’avis de Can Campassol, a la zona de la piscina o del Camp Municipal d’Esports. El tècnic encarregat de la campanya, Marc Martín, ha mantingut també contactes amb les farmàcies, les escoles i les llars d’infants. Durant una entrevista a Ona Malgrat, Martín ha explicat que hi ha dos pics de mosquits, al juliol i al setembre, tot i que sempre depèn del nivell de pluges que es registri. Enguany, al juliol hi ha haver diversos dies amb pluges intenses i això va provocar un pic de mosquits important. Marc Martín ha destacat que actuen des de tres vessants. Als espais públics com els embornals i les reixes per on passa aigua; als equipaments i finalment donant informació a la ciutadania. El consell principal és que no es deixin recipients on es pugui acumular aigua als balcons o jardins.

Atenciˇ professional i dos espais diferenciats, novetats del Punt Lila a Barraques

El punt de trobada dels joves durant la Festa Major de Sant Roc, les Barraques, tornarà a tenir enguany el servei del Punt Lila per donar suport i acompanyament a les possibles víctimes en casos d'agressió. Segons informa el consistori, l’objectiu és defensar un espai lliure de violència masclista i LGTBIfòbica. Les entitats que gestionaran les Barraques han rebut aquest dimarts formació especialitzada perquè puguin col·laborar-hi i siguin també un primer lloc de contacte per a les víctimes. Les Barraques, que tindran lloc el dies 16 i 17 d'agost, comptaran amb el servei de Punt Lila des de les 23:30 h i fins les 5 h. 4 persones amb formació especialitzada hi donaran servei: 2 psicòlogues, 1 educadora social i 1 especialista en temes de gènere i LGTBIQ. Dos professionals atendran des de la parada del Punt Lila i dos més faran el servei de forma itinerant dins i fora del recinte de Barraques a la Platja de Malgrat Centre, davant la plaça de Xesco Boix.  Una altra de les novetats d'enguany és que el Punt Lila tindrà dos espais diferenciats: un el de la parada d'informació i sensibilització, i un altre, de més discret i tranquil, per atendre les víctimes en cas d'agressió. 

La campanya europea de sensibilitzaciˇ sobre el reciclatge 'Cada lata cuenta' arriba a les platges de Malgrat de Mar

L'Ajuntament de Malgrat de Mar s'ha sumat a la campanya de sensibilització sobre reciclatge a les platges. Té per nom "Fes circular la teva llauna al groc", i ha estat creada pel programa europeu d'educació ambiental "Cada lata cuenta". A partir d'avui dimecres i fins diumenge, agents dinamitzadors de la campanya seran a les platges de Malgrat Centre i de l' "Astillero" amb una motxilla recol·lectora de llaunes per facilitar el reciclatge als banyistes i alhora informar-los de la importància de fer-ho. Malgrat s'afegirà així  a la campanya, en la qual també hi participen les platges de Barcelona, Tarragona, Girona, Cambrils, Mont-roig, Mataró, Calonge i Lloret de Mar. 

[└UDIO] Els carrers Mallorca i d'en Blanch celebren els seus tradicionals sopars d'estiu

Els veïns de dos cèntrics carrers de Malgrat de Mar, el Mallorca i d'en Blanch, celebren aquests dies els seus tradicionals sopars d'estiu. Aquest proper divendres serà el torn dels veïns del carrer Mallorca i el proper dimecres 14 d'agost dels veïns del carrer d'en Blanch. Parlem amb Ester Gil, del carrer d'en Blanch, i amb Mònica Montals, del carrer Mallorca.   

[└UDIO] L'Ajuntament de Malgrat de Mar aprovarÓ aquest dijous de manera definitiva l'estudi de Mobilitat del municipi

L’Ajuntament de Malgrat de Mar celebra demà dijous la sessió ordinària del ple corresponent al mes d’agost. Entre els punts que es portaran a debat hi ha l’aprovació definitiva de l’estudi de Mobilitat de Malgrat de Mar. El ple també aprovarà el plànol de delimitació de les franges perimetrals de prevenció d’incendis forestals del municipi. La sessió ordinària del ple també té previst aprovar de manera provisional la modificació del POUM en l’àmbit de Can Palomeres, l’estudi ambiental estratègic i la modificació del catàleg de béns protegits del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal. Ho ha explicat el primer tinent d'alcalde i portaveu del govern, Jofre Serret. Durant el ple també es determinaran les dues festes locals de Malgrat de Mar pel calendari laboral 2020.

[└UDIO] L'Ajuntament de Malgrat de Mar farÓ una diagnosi del servei de la recollida selectiva

L’Ajuntament de Malgrat de Mar farà una diagnosi del servei de la recollida selectiva. Així ho ha aprovat la Junta de Govern Local, formada per PSC i JXCatalunya-Malgrat ens Mou. Concretament, es contractarà un estudi de diagnosi de la recollida selectiva municipal i també un Pla d'actuacions per a la millora d'aquest servei. L'empresa que farà la diagnosi i el pla d'actuacions per a la millora de la recollida selectiva serà La Vola 1981 SA per un import de 7.865 euros. Ho ha explicat el regidor de Medi Ambient, Óliver Sánchez-Camacho.

La Trobada de Motos Antigues arriba aquest diumenge a la seva 24a ediciˇ

L'activitat, organitzada per Motor Antic Malgrat, permetrà veure exposades un centenar de motos antigues al voltant de la plaça de Josep Anselm Clavé a partir de les 10h. Una hora més tard, a les 11h, començarà una cercavila amb aquests vehicles que passarà per diversos carrers del poble.  

Comenša la 21a ediciˇ de l'Open Herberg de tennis

Les instal·lacions del Club Tennis Malgrat acolliran entre avui i diumenge la 21a edició de l'Open Herberg de tennis. La competició inclou les categories absolutes masculina i femenina, i les benjamí, aleví, infantil, cadet i júnior.

[└UDIO] La CUP demanarÓ al ple d'aquest dijous que els regidors amb sou fitxin les hores

La CUP de Malgrat de Mar presentarà dues mocions al primer ple ordinari d’aquest mandat, el corresponent al mes d’agost, que es fa dijous dia 8 a partir de les set de la tarda. La primera moció té a veure amb el projecte d’ampliació de l’autopista C32. Concretament, el text demanarà a l’Ajuntament de Malgrat de Mar que doni suport a la declaració institucional que va aprovar l’Ajuntament de Blanes el passat 12 de juliol perquè s’aturi de manera definitiva aquest projecte. Ho ha explicat el regidor de la CUP, Enric Zaldo. Segons Zaldo, la moció vol mostrar la solidaritat amb la Plataforma Aturem la C32 ja que, segons diu, ‘és una situació que toca de prop també als malgratencs’. El regidor de la CUP a l’Ajuntament de Malgrat de Mar ha recordat que Tordera va tirar enrere un text similar fa unes setmanes.

[└UDIO] La Maratˇ del Banc de Sang de la Festa Major inclourÓ la donaciˇ de plasma

La celebració de la Festa Major de Sant Roc és sinònim també de la celebració de la Marató de Donació de Sang. Enguany serà el dissabte 10 d’agost des de les 10 del matí fins a les 22h de manera ininterrompuda a Can Campassol. Segons ha explicat la Tècnica de Promoció al Maresme del Banc de Sang i Teixits, Sílvia Delgado, la marató arriba a Malgrat de Mar en un moment estratègic ja que a l’estiu les donacions baixen molt. De fet, el Banc de Sang està en una situació crítica i calen 20.000 donacions per aquest mes d’agost ja que les reserves estan sota mínims. Una de les novetats d’enguany és que a la Marató de Sang de la Festa Major de Sant Roc es podrà donar també plasma. En aquest cas, s’ha de demanar cita prèvia. Segons Delgado, hi haurà una sala de les de Can Campassol que es dedicarà a la donació de plasma.

La Festa dels Empestats arriba aquest cap de setmana

Ja ha arribat el cap de setmana de la Festa dels Empestats. Arriba el cap de setmana previ a la Festa Major de Sant Roc. Després del taller per a nens i nenes que es va fer a la Biblioteca La Cooperativa amb el títol: ‘Animals empestats’, avui a partir de dos quarts de deu de la nit al pati de l’Arxiu Municipal es fa una conferència a càrrec de Mercè Gras sobre les dones catalanes dels segles XVI i XVII amb el títol ‘Ni sempre submises ni sempre illetrades’. El moment culminant serà demà dissabte quan pròpiament arriba la Festa dels Empestats 2019. Es tracta de la visita guiada que arrencarà a les nou de la nit des de darrera de la Barretina.

[└UDIO] El Maresme preveu una ocupaciˇ turÝstica al voltant del 93% i una recuperaciˇ del turista rus

El sector turístic espera una ocupació al voltant del 90% a les destinacions de costa durant l'agost, el mes més fort de les vacances d'estiu. Al Maresme es preveuen xifres similars a la del 2018, amb ocupacions del 93% i una recuperació del turista rus. Els hotels de l’Alt Maresme, entre ells els de Malgrat de Mar, són els que registren un nombre més elevat de reserves a les portes de començar el mes, i el Gremi d’Hostaleria del Maresme no descarta acabar tancant la campanya amb prop del 95% de places ocupades. Així ho ha dit a l’ACN el president del Gremi d’Hosteleria del Maresme, Jordi Noguera.

[└UDIO] El programa de la Festa Major comenšarÓ a arribar a les cases demÓ

El portaveu del govern, Jofre Serret, ha explicat que el calendari de repartiment del programa de la Festa Major ve marcat per un contracte amb l'empresa Edicions MIC de León que va signar l'exalcaldessa Carme Ponsa a petició de l'anterior regidor de Cultura Paco Márquez. Serret assegura que aquest document detalla que "la data d'entrega del material, és a dir, del programa de Festa Major imprès, s'entregarà el dia 29 de juliol de 2019 a les instal·lacions de l'Ajuntament de Malgrat de Mar". "Això implica que el programa de la Festa Major no s'ha pogut repartir abans del 29", ha afegit Serret. En tot cas, Serret explica que 'de moment tot va sobre la marxa, sobre el que es va signar. Crec que el que fa ERC de posar la bena abans de la ferida no cal. Si el dia 9 no han arribat els programes de la FM a les cases, llavors es podrà criticar i analitzar si la decisió presa per l'anterior govern va ser la correcta'.

[└UDIO] La 9a Cursa Miner de Ferro amplia fins a 700 el nombre d'inscripcions

El Grup Excursionista Malgratenc ha augmentat en 50 el nombre d'inscripcions per a la 9a Cursa Miner de Ferro d'enguany. L'activitat, que tindrà lloc el 15 d'agost coincidint amb la Festa Major de Sant Roc, preveu la participació de 200 corredors i 500 marxadors.

[└UDIO] LĺAssociaciˇ de Patinatge ArtÝstic Malgrat organitza una ĹHoli partyĺ demÓ divendres

Els membres de l'Associació de Patinatge Artístic Malgrat organitzen per demà divendres una ‘holi party’ a la Plaça Xesco Boix. La festa començarà a dos quarts de vuit, tot i que a partir de les sis ja hi haurà animació i es podrà comprar la pols de color. Seguidament, a dos quarts de nou, hi haurà una masterclass de Zumba. La festa s’allargarà fins la matinada amb molta música i animació a càrrec de José Reyes i Pau Murner. Els organitzadors han previst servei de bar per poder sopar a la fresca.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235

NotÝcies

Totes les notÝcies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

RÓdio a la carta Programes Contacte

MLGVisiˇ

Xarxes Socials

ButlletÝ

Qui som

CrŔdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - AvÝs legal - CrŔdits