malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5870 registres. Mostrant pàgina 25 de 235

Arriben les sessions informatives per a l'Acredita't

El Servei Local d'Ocupació de Malgrat de Mar informa que la Generalitat ha obert una nova convocatòria d'"Acredita't", un procediment d'avaluació i acreditació de les competències professionals per atendre 660 persones que han adquirit competències professionals en el lloc de treball, mitjançant l'experiència professional o formació no oficial, però que no tenen l'acreditació oficial. El Servei Local d'Ocupació de Malgrat de Mar organitza 2 sessions informatives  els dies 17 i 18 de setembre a les 10 h al Centre Cívic.  Les persones interessades a participar en aquest procés d’acreditació han de presentar per internet la sol·licitud de preinscripció del 1 al 28 de setembre de 2020. Les persones interessades han d’enviar un missatge al WhatsApp d’Inserció Laboral 666 323 391 indicant: nom, cognoms, DNI, telèfon i correu electrònic de contacte, així com el sector en el que es voldria acreditar.

[ÀUDIO] Jazz i dixieland al Pinzellades culturals d'estiu d'aquest proper divendres

El cicle Pinzellades culturals d'estiu oferirà aquest proper divendres a partir de les 22h una nit musical amb concert de jazz i dixieland al parc del Castell. A dalt de l’escenari veurem els components del grup Moby Dixie. Moby Dixie és una formació del Vallès Oriental dedicada a tocar jazz tradicional a l’estil dixieland tal i com ho feien les bandes de New Orleans i Chicago de començaments del segle 20. Els components de Moby Dixie interpreten música amb un estil alegre i de fàcil audició i això fa que siguin un grup ideal per a un ampli ventall de possibilitats com ara concerts, cercaviles, fires, festivals de jazz o cicles de música, entre altres. Els integrants de la banda tenen una àmplia experiència en diverses formacions musicals. Avui hem parlat amb en Juanjo Molina, un dels integrants del grup. Seguint les mesures i protocols de seguretat davant la covid-19, l’entada al concert serà per la porta del carrer Ponent.  Cal reserva d’entrada.

La jardineria del tram remodelat del Passeig Marítim es començarà a plantar al novembre

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha comprat planta arbustiva i entapissant per als espais verds del nou Passeig Marítim. Per al tram de la primera fase del Passeig Marítim remodelat s'han comprat prop de 18.000 unitats de plantes arbustives i entapissants de 21 espècies diferents a l'empresa Sala Graupera i fills per un import de 12.642,85 euros. La previsió del servei municipal d'Espais Verds és començar a plantar-les durant el pròxim mes de novembre. També hi ha previst plantar els arbres del passeig entre final del mes de novembre i principi de desembre. Les plantes que ara s'han comprat es cultivaran al viver per estar a punt perquè al pròxim mes de novembre es pugui fer la plantació. Aquesta jardineria és la que estava prevista en el projecte de remodelació del Passeig Marítim. 

[ÀUDIO] Un viatge per la música tradicional, pop-rock i clàssics, la proposta d'avui del Pinzellades culturals

Les Pinzellades culturals d'estiu continuen el seu camí avui dilluns després que ahir diumenge la pluja va fer anul·lar les dues actuacions previstes. Avui és el torn de la Coral Atzavara que farà un concert als jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala a partir de les set de la tarda. Un concert on els assistents podran gaudir de música tradicional, pop-rock i també alguns clàssics.  Durant una entrevista a Ona Malgrat, la presidenta de la Coral Atzavara, Júlia Silveira, i Josep Vallhonesta, membre de la Junta, ens han explicat com han estat els mesos d'assajos adaptats a la crisi sanitària de la covid-19. També han destacat que durant aquest 2020 no han pogut fer cap de les activitats previstes inicialment. Ara, tots dos esperen que al desembre la situació de la pandèmia sigui més tranquil·la i almenys puguin fer les actuacions que fan per Nadal. 

[ÀUDIO] La Policia Local posa en marxa una campanya informativa sobre les noves càmeres de control de trànsit i de seguretat

La Policia Local de Malgrat de Mar ha iniciat aquest matí una campanya porta a porta per informar els veïns i veïnes del carrer d'en Blanch de la posada en funcionament de les noves càmeres de control de trànsit i de seguretat a partir de la pròxima tardor. Els agents lliuren un díptic informatiu i també resolen dubtes sobre com funcionarà el sistema de vigilància amb càmeres. A partir de la setmana vinent, els veïns i veïnes del carrer d'en Blanch podran començar a tramitar l'autorització de vehicles per accedir a la nova zona vigilada amb càmeres. El regidor de Seguretat Ciutadana, Sergi Cardona, ha explicat en què consisteix aquesta campanya informativa. Més endavant, els agents informaran els veïns de la resta de carrers, Mar i Carme, Desclapers, Ollers, plaça Església, Desclapers, Travessera del Mercat, Sant Antoni de Pàdua i Bellaire perquè també puguin iniciar la tramitació de les autoritzacions de vehicles.  

[ÀUDIO] Entrevista amb Ramon Font (USTEC-STEs) : 'Des del departament d'Educació sembla que volen fer veure que volen obrir els col·legis però no volen perquè té un cost i no el volen assumir'

La setmana passada us vam oferir una sèrie d'entrevistes amb els responsables dels diferents centres educatius de Malgrat de Mar per tal de conèixer com han programat la tornada a l'escola del proper 14 de setembre. Tots ells van parlar d'incertesa davant la pandèmia tot i tenir ja planificada com serà aquesta incorporació dels alumnes a les aules. Una planificació que pot canviar en qualsevol moment, depenent de l'evolució de la pandèmia. Avui reflexionem sobre aquesta tornada i ho fem conversant amb el portaveu nacional del sindicat USTEC-STEs, el maresmenc Ramon Font. Font ha destacat que si es volen obrir els centres educatius amb garanties 'cal posar més recursos, en cas contrari, les escoles no duraran gaire obertes'. La proposta que fa el sindicat USTEC-STEs és, segons Font, que el departament d'Educació posi 'més mestres, més espais i més mascaretes als centres educatius'. Ramon Font també ha valorat les últimes declaracions de la ministra d'Educació, Isabel Celaá, en què deia que Espanya està preparada per obrir els centres educatius. Segons Font, són declaracions en la mateixa sintonia que el govern català i no van a l'arrel del problema'.  

Les obres de remodelació del paviment del Mercat Municipal iniciaran el proper 31 d’agost

L’Ajuntament de Malgrat de Mar iniciarà les obres de remodelació del paviment del Mercat Municipal el proper 31 d’agost. En total es preveu substituir 160 metres quadrats de paviment col·locat ara fa 30 anys i que actualment està malmès. Les obres, amb un cost de 21.084,25 euros, les portarà a terme l’empresa Miquel Molas Puigferrer i es preveu que estiguin enllestides en tres setmanes aproximadament. El regidor de Mercats, Óliver Sánchez-Camacho, ha explicat que han estat els paradistes del Mercat Municipal els que han decidit tancar les 3 setmanes que es preveu que durin les obres. "Des de l'Ajuntament vam oferir 2 possibilitats: una era la de tancar tots només 1 setmana i les 2 altres dues fer-ho alternativament, un passadís de parades tancat per canviar el terra, i l'altra setmana, l'altra passadís. L'altra opció era tancar tots les 3 setmanes. I aquesta és la que els paradistes han triat", ha detallat el regidor. 

[ÀUDIO] Malgrat per la Independència participarà a la mobilització de Blanes l'11 de Setembre

Les territorials de l'Assemblena Nacional Catalana (ANC) de Malgrat de Mar, Palafolls i Tordera participaran a la mobilització de l'11 de Setembre organtizada per la territorial de Blanes. Es faran plantades estàtiques, tot garantint la distància de seguretat de dos metres entre els participants, que hauran d'inscriure-s'hi prèviament

[ÀUDIO] L'Ajuntament de Malgrat aprova inicialment el pla especial de l'Espai Mines de Can Palomeres

El govern de Malgrat de Mar ha aprovat inicialment aquest migdia a través de la Junta de Govern, el pla especial de l’Espai Mines de Can Palomeres. El pla, redactat per l’empresa Limonium SL, serveix per desenvolupar la modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM), feta el 2016 per protegir i posar en valor aquest espai de gran importància des del punt de vista històric, arqueològic, cultural i natural. Ho ha explicat el tinent d'alcalde d'Urbanisme, Jofre Serret. La modificació del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal crea una nova clau urbanística, 27-CP, que és protegir l’entorn patrimonial i natural de Can Palomeres, amb consideració de protecció especial, que integra l’espai actualment inclòs a la Xarxa Natura 2000 i l’entorn forestal adjacent amb alts valors naturals. A més, determina com a servei tècnic el pou i la caseta existents a tocar del Rierot de Mas Joer. El POUM també defineix com a equipament els tres edificis d’aquest espai: l’estació de càrrega, la Masia de Can Palomeres i la petita edificació davant de la mina Angelita. A més, la modificació també defineix les característiques de la xarxa de camins dins l’àmbit amb els camins inventariats i els nou camins privats d’ús públic.

[ÀUDIO] "La casa de la mosca fosca" a càrrec d’Alquímia Musical al cicle Pinzellades culturals d'estiu

La casa de la mosca fosca a càrrec d’Alquímia Musical és el nou espectacle que es realitzarà divendres a les 7 de la tarda dins el cicle Pinzellades culturals d’estiu. Una versió musical d’un popular conte rus amb un grapat de personatges representats per titelles i un munt de cançons originals. Un espectacle familiar adreçat a nens i nenes de 3 a 8 anys. Cal reserva d’entrada.  

Els fesols del ganxet de Malgrat de Mar, a la guia "Vine i assaboreix el Maresme"

El Consell Comarcal del Maresme ha editat uns díptics amb informació detallada dels productes que s'elaboren a cada municipi. De Malgrat de Mar destaquen els fesols del ganxet, les maduixes, els pèsols, la producció de cervesa artesana o el tomàquet pometa, entre altres.  A través d'un mapa i en línia, el CCM ofereix informació relativa als pagesos productors o els llocs on es poden trobar. D'altres poblacions destaca el calamar d'Arenys o el vi DO Alella.

L'Escola Municipal d'Adults Cases dels Mestres obre dimarts 1 de setembre les inscripcions per al curs 2020-2021

L’Escola Municipal d’Adults Cases dels Mestres obrirà les inscripcions per al curs 2020-2021 el pròxim dimarts 1 de setembre. El període s’allargarà fins el 10 de setembre i les inscripcions es podran fer online des de la pàgina web de l’Ajuntament o bé a través del telèfon. El nou curs restarà condicionat a l’evolució sanitària i social de la pandèmia provocada pel covid_19. Les classes podran ser, segons els grups, presencials, semipresencials o online. S'obren les inscripcions per al cursos de llengua anglesa (anglès bàsic i nivells A1,A2 i B1), llengua castellana per a estrangers, llengua catalana (oral) i formació reglada en Grauduat en Educació Secundària Obligatòria, Proves d’Accés a cicles formatius de Grau Mitjà i Superior i prova d’accés a la universitat per a majors de 25 i 45 anys.

Estudi per renovar el paviment del pavelló d'Esports de l'avinguda Tarragona

La Diputació de Barcelona ofereix assessorament en matèria d'equipaments esportius a l'Ajuntament. Concretament, aquest recurs serà per per estudiar la renovació del paviment del Pavelló Municipal d'Esports de l'avinguda Tarragona. L'actual terra de l'equipament esportiu de l'avinguda Tarragona està molt malmès. El deteriorament del paviment fins i tot dificulta actualment la pràctica esportiva. En aquest pavelló s'hi porta a terme l'activitat dels clubs d'hoquei i patinatge, i ocasionalment també de bàsquet i futbol de sala. 

[ÀUDIO] Ona Malgrat oferirà una sessió virtual amb tres DJ's aquest dissabte

Els DJ's Jorge Peñafiel, Mario Otero i Basi de la Fuente protagonitzaran la sessió virtual Malgrat DJ's Live, que s'emetrà aquest dissabte a patir de les 21h en vídeo a través de la pàgina de Facebook d'Ona Malgrat i per l'FM al 107.4. L'activitat està organitzada per les regidories de Joventut i Comunicació i Selecta Events

[VÍDEO] Què pensen els malgratencs sobre la tornada a l'escola i les trobades de fins a 10 persones

Avui hem sortit al carrer per preguntar els malgratencs i malgratenques què pensen sobre la tornada a l'escola i la prohibició de fer trobades de més de 10 persones anunciada ahir pel president de la Generalitat, Quim Torra. Hi ha diversitat d'opinions.

Dilluns comencen les obres de millora de la xarxa d'aigua potable del carrer Maó

Aigües Potables de Malgrat té en marxa una sèrie d'obres incloses en el pla d'actuacions de millora de la xarxa de subministrament d'aigua potable del municipi. Després d'haver enllestit aquests dies les obres del carrer Caporal Fradera, dilluns es posen en marxa les del carrer Maó. Amb la substitució de la canonada els veïns tindran aigua a pressió a casa. El pla d'actuacions de millora arriba fins el 2022 i la inversió global és de poc més de 505.000 euros.

L'Ajuntament de Malgrat de Mar rep un ajut de la Diputació per reforçar el seu Servei Local d'Ocupació

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha acceptat l’ajut de la Diputació de Barcelona de reforç extraordinari del Servei Local d’Ocupació. L’Ajuntament rebrà 6.539 euros en dues anualitats.  Segons informa el mateix Ajuntament de Malgrat de Mar, la Diputació va aprovar el 30 de juliol el fons de prestació de reforç extraordinari dels serveis locals d’ocupació en el marc del Pla ‘Xarxa de Governs Locals de l’any 2020’. Aquest fons d’ajudes està pensat per poder ampliar les plantilles del serveis locals d’ocupació per assegurar així la prestació del servei i atendre les demandes de les persones en situació d’atur i de les empreses amb necessitats de cobertura de llocs de treball. dels serveis locals d’ocupació (SLO) que utilitzen la Plataforma Telemàtica Xaloc (PTX) per fer front a l’impacte de la COVID-19 en el mercat de treball.

La Policia Local deté el responsable d'una plantació de marihuana en una nau de Malgrat de Mar

Segons la Policia Local, a la nau hi havia 653 plantes de marihuana

El Govern prohibeix les reunions de més de 10 persones i anuncia 500.000 tests a les escoles

El Govern de la Generalitat ha prohibit les reunions de més de 10 persones en l'àmbit públic i privat. Així ho ha explicat el president, Quim Torra, en una roda de premsa amb la consellera de Salut, Alba Vergés, i el secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, avui dilluns a Palau. Torra també ha anunciat 500.000 tests a les escoles entre el 15 de setembre i el 15 de novembre. El Govern imposarà mascaretes obligatòries per als alumnes majors de 12 anys, i situa la ratio a menys de 20 alumnes a les escoles. Torra ha demanat a l'Estat que reguli "immediatament" el subsidi de conciliació familiar. El president i Vergés han reclamat a la ciutadania que baixi l'activitat social per reduir la corba de contagis: "El país ha de posar-se a treballar i obrir les escoles". També es manté el tancament de l'oci nocturn i les restriccions d'aforament de bars i restaurants, a més de la prohibició de fumar i consumir alcohol a l'espai públic.

La Policia Local denuncia dues persones acusades d'ocupar un habitatge

La Policia Local de Malgrat de Mar ha denunciat aquest cap de setmana dues persones, un noi i una noia, per haver ocupat una casa. Els agents els van enxampar just en el moment en què accedien a l'habitatge. La policia també va identificar tres persones que podrien estar relacionades amb l'ocupació d'immobles

[VÍDEO] Les malgratenques Assumpta Mercader i Maria Carretero actuen avui al 'Pinzellades'

Nova sessió avui de les "Pinzellades culturals d'estiu". En aquesta ocasió a dalt de l'escenari veurem dues malgratenques: Assumpta Mercader i Maria Carretero. Totes dues ens presenten "Curts crus" avui a partir de les 20h a Can Campassol. Durant una entrevista a Ona Malgrat, Mercader i Carretero ens han explicat que són contes molt curts amb temàtica molt diversa. En poques paraules diran molt, segons elles. Són contes que van acompanyats de música, en aquests cas, a càrrec de Maria Carretero.

[ÀUDIO] Entrevista amb Juan León Gómez, president del Club Patí Malgrat

Avui l'entrevista esportiva ha estat amb el president del Club Patí Malgrat, Juan León Gómez. Amb ell hem repassat com ha estat l'estiu pels integrants dels diferents equips del club i com encaren la propera temporada. Segons Gómez, durant el juliol han pogut fer entrenaments ja que des del març que no en podien. Ara a les primeres setmanes de l'agost han fet descans i la setmana que ve ja s'iniciaran els entrenaments de la temporada. De manera oficial, la temporada de competició es posarà en marxa a finals de setembre. Una de les qüestions que estan estudiant des de la federació és que els partits es facin més a prop i s'evitin desplaçaments llargs.

Espectacles itinerants de màgia per dinamitzar el comerç de Malgrat de Mar

La Regidoria de Promoció Econòmica de Malgrat de Mar posa en marxa demà dissabte activitats lúdiques i d'animació per reactivar l'activitat comercial local. Dos espectacles de màgia itinerants s'iniciaran alhora en dos sectors comercials diferents del poble. L'activitat comercial del poble s'ha vist molt afectada per la pandèmia provocada per la COVID-19. Per aquest motiu, la Regidoria de Promoció Econòmica vol reactivar el sector i ha organitzat  un seguit d'activitats per dinamitzar d’una manera itinerant diferents espais del municipi on hi ha presència comercial i, d’aquesta manera, fer més visible i atractiva l’oferta comercial de Malgrat. S'ha previst que les activitats siguin itinerants i es faran coincidir dues alhora per evitar aglomeracions i poder complir amb les mesures de prevenció i seguretat establertes. 

[VÍDEO] El grup Americanus obre aquesta nit les 'Pinzellades culturals d'estiu'

Avui divendres a les 22h arrenca el cicle 'Pinzellades culturals d'estiu' amb l'actuació del grup Americanus al Parc del Castell. Es tracta d'una proposta musical amb havaneres i cançons de taverna. A l'escenari veurem en Xavier Roger, en Marc Mas, en David Soteras i la malgratenca Montse Creus. Amb ella hem parlat avui per tal de conèixer com serà l'actuació d'aquesta nit al parc del Castell. El repertori musical del grup Americanus s'aplega amb el títol 'Terra a l'Havana' i conté, segons Montse Creus, amor, humor, passió i pàtria on les havaneres i les cançons de taverna no deixen ningú indiferent. Els components d'aquest grup interactuen amb el públic en tot moment. Per la seva banda, la regidora de Cultura, Lurdes Borrell, ha explicat que "des d'avui i durant els propers caps de setmana Malgrat tindrà actes culturals ben diversos i adreçats a un públic molt ampli". La regidora insisteix que aquestes activitats són amb aforament limitat i amb reserva prèvia d'entrades i que un bon exemple d'aquest model és el festival Murmuris, una proposta de caire més intimista. 

[ÀUDIO] Joventut fa un balanç positiu del Juliol Jove d'enguany

60 joves d'entre 13 i 18 anys han participat en l'edició d'enguany del Juliol Jove, que cada estiu agrupa activitats i tallers adreçats a adolescents. El Juliol Jove d'enguany ha estat marcat pels grups més reduïts, les mascaretes i la distància. Malgrat tot, des de la Regidoria de Joventut se'n fa un balanç positiu

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits