malgratcomunicacio.cat

S'han trobat 5870 registres. Mostrant pàgina 230 de 235

Les obres de millora del carrer del Segre han començat avui

La remodelació del carrer del Segre s'inclou en el projecte d'intervenció integral al barri del Castell i la Verneda i es preveu que s'allargui uns tres mesos, aproximadament. Mentre durin les obres, es tallarà la circulació de vehicles a l'entorn del vial afectat pels treballs i el carrer del Montnegre canviarà el seu sentit de circulació habitual.

Les obres de millora del carrer del Segre han començat avui

La remodelació del carrer del Segre s'inclou en el projecte d'intervenció integral al barri del Castell i la Verneda i es preveu que s'allargui uns tres mesos, aproximadament. Mentre durin les obres, es tallarà la circulació de vehicles a l'entorn del vial afectat pels treballs i el carrer del Montnegre canviarà el seu sentit de circulació habitual.

283 nens i nenes visiten l'exposició sobre la guerra en el Dia de la No-Violència i la Pau

La regidora d'Educació, Mercè Mora, ha estat l'encarregada d'obrir a primera hora del matí l'exposició fotogràfica El nostre món en guerra, la teva acció de Creu Roja per commemorar avui 30 de gener el Dia Escola de la No-Violència i la Pau. Aquesta mostra, que s'exposa al Centre Cívic, serà visitada durant el dia d'avui per 283 escolars de diversos educatius del municipi.

Àudio: entrevista a Valentín Rodríguez (PSC)

Escolta a la carta l'entrevista al regidor socialista Valentín Rodríguez que s'ha emès aquest dimecres al programa "Ona política".

L'oposició en bloc lamenta que el govern la desqualifiqui i la tracti amb menyspreu

Convergència i Unió, Esquerra Republicana de Catalunya i Iniciativa per Catalunya - Els Verds - Esquerra Unida i Alternativa expliquen en un comunicat que han votat en contra del pressupost de l'Ajuntament per al 2014 "pel fons i les formes" del govern, format pel Partit Socialista de Catalunya i el Partit Popular.

Valentín Rodríguez (PSC) i Neus Serra (CiU), avui a "Ona política"

Ona Malgrat entrevistarà aquest dimecres els regidors Valentín Rodríguez i Neus Serra. Rodríguez és responsable de les àrees de Seguretat Ciutadana, Convivència i Mobilitat; Serra és la portaveu del grup polític municipal de Convergència i Unió a l'oposició

Tornen les Aules d'Estudi del 3 al 23 de febrer a la Biblioteca La Cooperativa

La Regidoria de Joventut torna a posar en marxa les Aules d'Estudi a la Biblioteca La Cooperativa del 3 al 23 de febrer. Aquesta iniciativa de la Regidoria de Joventut està inclosa en el projecte socioeducatiu GR-Malgrat, que té com a objectiu d’acompanyar els infants i joves per a la millora de l’èxit educatiu, tant acadèmic com personal.

Els ratpenatsinfernals volen crear una colla infantil de diables

Els diables ratpenatsinfernals fan una crida a nens i nenes d'entre 8 i 13 anys que vulguin afegir-se a la seva colla. Amb la idea de fer una colla infantil de diables, els ratpenatsinfernals organitzaran el proper 8 de febrer un correfoc de demostració amb la participació dels Patunyetes de l'Hospitalet de Llobregat. La iniciativa compta amb el suport de la Regidoria de Joventut. 

Exposició fotogràfica sobre el patiment de la guerra per commemorar el Dia Escolar de la No-Violència i la Pau

El Centre Cívic organitza l'exposició fotogràfica El nostre món en guerra, la teva acció de Creu Roja per commemorar el Dia Escola de la No-Violència i la Pau, que tindrà lloc aquest dijous 30 de gener. La mostra, que pretén cridar l’atenció sobre la pèrdua i el patiment personal durant els conflictes armats, es podrà visitar fins el 13 de febrer. Està previst que alumnes de diverses escoles del municipi visitin aquests dies l'exposició. 

139 donacions en les darreres campanyes de donació de sang

Les dues campanyes de donació de sang de la setmana passada van comptar amb 139 donacions. El Banc de Sang i Teixits fa una crida a continuar participant en aquestes campanyes ja que les reserves estan sota mínims.   

Destaquen que la incorporació d'unitats canines milloren el servei de les policies locals

30 agents i 20 Policies Locals d'arreu de Catalunya han pres part al taller d'iniciació a l'odorologia forense en unitats canines que ha organitzat aquest gener la Policia Local de Malgrat. A l'inici del taller, el regidor de Convivència, Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Valentín Rodríguez, i l'inspector en cap de la Policia Local de Malgrat, Joaquim Martínez, han destacat la importància de la formació contínua dels agents, així com que la incorporació d'unitats canines milloren el servei que ofereix el cos

Les obres de l'antiga caserna de la policia estaran enllestides a final de febrer

La remodelació de l'antiga caserna de la Policia Local a Can Feliciano està en la recta final. La previsió actual és que les obres estiguin enllestides a final del proper mes de febrer.  L'edifici es convertirà en oficines de l'Àrea de Serveis Personals de l'Ajuntament

Àudio: entrevista a l'alcaldessa Conxita Campoy

Escolta a la carta l'entrevista a l'alcaldessa Conxita Campoy emesa el 24 de gener

Destaquen que la incorporació d'unitats canines milloren el servei de les policies locals

La Policia Local de Malgrat organitza durant el dia d'avui divendres un taller d'iniciació a l'odorologia forense en unitats canines. A la jornada de treball, hi participen 30 agents de 20 Policies Locals d'arreu de Catalunya. A l'inici del taller, el regidor de Convivència, Seguretat Ciutadana i Mobilitat, Valentín Rodríguez, i l'inspector en cap de la Policia Local de Malgrat, Joaquim Martínez, han destacat la importància de la formació contínua dels agents, així com que la incorporació d'unitats canines milloren el servei que ofereix el cos.   

Ona Malgrat entrevista a l'alcaldessa Conxita Campoy avui

Ona Malgrat emetrà avui una nova edició del programa "Entrevista amb l'alcaldessa". L'espai, que s'emet un divendres al mes, començarà a les 16h

Posen en marxa un pla de manteniment de mobiliari urbà

Els Serveis Municipals han posat en marxa un pla de manteniment de mobiliari urbà, que es portarà a terme fins a final del mes de juny. L'equip responsable del manteniment del mobiliari urbà porta a terme el projecte conjuntament amb dues persones, que estaven en situació d'atur i que han estat contractades per l'Ajuntament a través dels Plans Ocupació 2013-2014 del Servei d'Ocupació Català. 

Comencen els treballs per millorar l'arbrat del Passeig de Mar

El Servei Municipal d'Espais Verds ha començat avui dijous les tasques per millorar l'arbrat del Passeig de Mar. També s'han trasplantat 4 lledoners de la plaça de Cárdenas al Parc Francesc Macià. 

Les obres de l'antiga caserna de la policia estaran enllestides a final de febrer

La remodelació de l'antiga caserna de la Policia Local a Can Feliciano està en la recta final. La previsió actual és que les obres estiguin enllestides a final del proper mes de febrer.  L'edifici es convertirà en oficines de l'Àrea de Serveis Personals de l'Ajuntament. 

23.771 nens i nenes d'escoles i casals de tot Catalunya van visitar el Parc Francesc Macià al 2013

El Parc Francesc Macià es consolida com l'espai verd més visitat de Malgrat de Mar. Segons la Policia Local, 23.771 nens i nenes de grups d'escoles, casals i entitats van visitar l'any passat el parc. Aquesta xifra no inclou la resta de visitants de cada dia el visiten, només els que ho fan en grups organitzats. 

Una vintena de Policies Locals participen en un curs d'unitats canines a Malgrat

La Policia Local de Malgrat organitza un taller d'iniciació a l'odorologia forense en unitats canines demà divendres. La comissaria de Malgrat acollirà aquest curs d'iniciació sobre aquesta tècnica d'investigació que permet arribar a empremtes oloroses, a partir de les facultats olfactives dels gossos. 30 agents de 20 Policies Locals d'arreu de Catalunya prendran part en aquest curs. 

Engeguen una campanya per netejar Malgrat de pintades

L'Ajuntament va iniciar la setmana passada una campanya amb l'objectiu de netejar l'espai urbà de pintades. Des de Serveis Municipals s'han començat els treballs de neteja d'aquesta campanya que inclou un treball conjunt amb les regidories d'Educació, Joventut i Convivència, i Seguretat Ciutadana i Mobilitat, la qual inclourà xerrades i tallers. L'objectiu d'aquesta acció és educar, prevenir, informar i netejar per aconseguir un espai públic millor.      

Jordi Medina, avui a Ona política

El regidor d'Iniciativa per Catalunya - Els Verds - Esquerra Unida i Alternativa Jordi Medina protagontizarà l'edició d'aquest dimecres del programa Ona Política. L'espai s'emet cada setmana a partir de les 16h

Malgrat es promociona a Fitur de Madrid

Malgrat de Mar torna a participar a la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que arriba a la 34ena edició. Des d'avui i fins divendres, Malgrat Turisme SL promociona el municipi des del mostrador de Costa Barcelona a l'estand de Catalunya. 

Concedeixen una segona pròrroga per al projecte de Llei de Barris del Castell i la Verneda

La Generalitat de Catalunya ha concedit una pròrroga de quatre anys més per a la finalització del Projecte d'Intervenció Integral del Barri del Castell i la Verneda. Aquesta és la segona pròrroga que s'atorga al projecte, que es va engegar al març de 2008. La inestabilitat econòmica i financera dels darrers anys ha provocat un alentiment de l'execució dels projectes. Tot i això, un 75% de les accions previstes ja han estat executades. Pel que fa als projectes pendents, la remodelació del carrer del Segre es posarà en marxa al mes de febrer. 

La diputada socialista Isabel López Chamosa ha criticat a Malgrat la reforma de les pensions del PP

La diputada del Partit Socialista de Catalunya Isabel López Chamosa va prendre part divendres en una xerrada sobre l'afectació de la reforma de les pensions que va tenir lloc al Centre Cívic. López va assegurar que els pensionistes perdran poder adquisitiu amb aquesta reforma perquè, entre d'altres coses, només garanteix un 0,25% de revalorització anual encara l'Impost sobre els Preus del Consum, l'IPC, sigui més alt

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 231 232 233 234 235

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits