malgratcomunicacio.cat

En directe

Punt de vacunació a Can Campassol
Societat

El 87% dels malgratencs amb més de 80 anys ja han rebut la primera dosi de la vacuna contra la covid-19

Avui ha començat la segona setmana de la campanya de vacunació massiva a Can Campassol, l'espai que l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha cedit a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Segons ha explicat el tinent d'alcalde de Salut, Jofre Serret, "Malgrat de Mar és el municipi de l'Alt Maresme amb més vacunes posades i això és gràcies a la tasca ingent que estan fent des del CAP de Malgrat de Mar amb la col·laboració dels membres del Casal d'Avis".

Serret considera que la campanya de vacunació es va ampliant cada vegada més "i és essencial la col·laboració entre els sanitaris i l'administració pública per tenir el màxim de persones vacunades de Malgrat de Mar". Serret agraiex la tasca dels sanitaris i també dels voluntaris del Casal d'Avis. 

El tinent d'alcalde de Salut ha destacat que el procés de vacunació "desperta moltes incògnites per les franges d'edat, per les vacunes segons la franja d'edat" però creu "que cal anar-se a vacunar, no s'ha de tenir por, seguir els criteris dels metges, és una tasca que hem de fer totes i tots però sobretot s'ha d'esperar a què es posin en contacte amb nosaltres i no saturar les línies del CAP de Malgrat de Mar. Des del CAP ja van trucant a les persones quan els hi toca la vacuna segons l'edat". Publicat:
20-04-2021 / 14:30:05
Actualitzat:
20-04-2021 / 17:03:48

Des del CAP de Malgrat de Mar han destacat que els nascuts el 1951, és a dir, els que fan aquest any 70 anys, també rebran la vacuna de Pfizer. Segons les previsions, la campanya de vacunació de la franja 70-79 anys s'allargarà almenys dues setmanes més.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits