malgratcomunicacio.cat

En directe


[ÀUDIO] El Parc Francesc Macià, al mapa turístic del Maresme que ha editat aquest abril el Consorci de Promoció Turística

L'objectiu del mapa és que els visitants puguin reconèixer els elements més representatius de cada municipi i serveixi com a punt d'atracció perquè els visitin durant la seva estada a la comarca. Aquesta iniciativa també vol ser una eina per tal que els maresmencs i maresmenques puguin conèixer amb més profunditat el territori, just ara quan les restriccions per la covid no permeten sortir de la comarcaPublicat:
19-04-2021 / 11:02:55
Actualitzat:
19-04-2021 / 11:31:51

El Parc Francesc Macià de Malgrat de Mar, el Museu de l'Estampació de Premià de Mar, el port d'Arenys de Mar o la Nau Gaudí de Mataró són alguns dels recursos turístics que apareixen al nou mapa que ha editat el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme. Cada municipi apareix representat amb un dels seus elements més característics.

El mapa, dissenyat i il·lustrat per Marina Turró, disposa, a més, d'un codi QR que porta a l'usuari a Google Maps, on hi ha tots els recursos georeferenciats. En total, s'han imprès 450 blocs de sobretaula que es reparteixen a les oficines de turisme de la comarca, en punts d'informació turística i en càmpings i hotels. També s'han editat 6.000 unitats en format plegat, que es destinaran a fires de turisme i altres jornades.

Joaquim Arnó, president del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, diu que la pandèmia ha fet "potenciar el turisme de consum intern". "Aquest mapa no deixa de ser un element més que permet donar-nos a conèixer a nosaltres mateixos", assegura Arnó.

A banda d'aquest mapa, el consorci també ha elaborat mapes culturals de la comarca que recullen rutes dels principals punts patrimonials i culturals.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits