malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

Nou pis per a emergències socials

L'Ajuntament de Malgrat de Mar disposa ja d'un segon pis per a emergències socials. Amb aquest habitatge, que té 82 metres quadrats, es vol donar una solució a famílies en situació de precarietat econòmica o social que pateixen la pèrdua sobtada o inevitable de l'habitatge. És un lloc d'estada temporal. L'Ajuntament el va comprar per 55.000 euros l'any 2018, fent ús del dret de tanteig de retracte, el qual permet a l'administració comprar immobles procedents d'execucions hipotecàries i de dacions de pagament, a preu de mercat per poder-los destinat a finalitats socials.

El pis és gestionat per Serveis Socials de l'Ajuntament i s'utilitza per donar una solució provisional a famílies que es queden sense habitatge, després que l'administració hagi esgotat altres vies d'ajuda. Un reglament de règim intern regula les norms d'ús de l'habitatge i tmabé la convivència en cas que coincideixin dues famílies. L'Ajuntament disposa d'un altre pis d'emergència social al carrer d'Eivissa, on actualment hi viuen 2 famílies. Publicat:
25-02-2021 / 17:44:20
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El primer tinent d'alcalde d' Acció Social, Jofre Serret, ha destacat que "des del govern municipal veiem positivament l'adquisició del pis, aconseguit per tanteig de retracte, pugui finalment donar resposta a les emergències socials d'habitatge". "Concretament, per a l'Àrea de Serveis Socials comptar amb un recurs d'aquest nivell ens permetrà donar una resposta ràpida, eficient i molt digne en el cas d'haver de donar una sortida a les famílies més vulnerables del municipi", ha afegit el regidor. 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits