malgratcomunicacio.cat

En directe

Audiència pública telemàtica

El govern de Malgrat presenta el pressupost del 2021 en la primera audiència pública del municipi

L'acte s'ha celebrat a la sala de plens de l'Ajuntament sense públic per les restriccions de la pandèmia. S'ha pogut seguir en directe a través del canal de Youtube del consistori i d'Ona Malgrat.Publicat:
02-12-2020 / 19:56:22
Actualitzat:
03-12-2020 / 16:40:38

L'Ajuntament de Malgrat de Mar ha presentat aquest dimecres al vespre les línies generals del pressupost municipal del 2021. Ho ha fet en la primera audiència pública que se celebra al municipi i que s'ha celebrat de forma telemàtica.

L'alcalde Joan Mercader ha explicat que "és un pressupost de gran envergadura, rigurós i responsable amb la situació actual que compleix amb els objectius d'aquest govern, que des del primer moment ha treballat per donar suport a les persones més vulnerables".

El primer tinent d'alcalde i regidor de Participació ciutadana, Jofre Serret, ha dit que "la participació ciutadana és un dret fonamental de la ciutadania. Ha d'acompanyar-se d'actuacions que estan relacionades amb la qualitat de vida de la ciutadania i amb tot allò que afecti a la quotidianitat . I el pressupost municipal és una d'aquestes eines".

Els comptes de l'Ajuntament de Malgrat de Mar per a l'any vinent ascendeixen a poc més de 23 milions d'euros. La regidora de Serveis Econòmics ha destacat la congelació dels principals impostos i taxes municipals per "no fer recaure més pressió fiscal sobre la ciutadania però garantint els serveis". Ortiz ha assenyalat que en aquests moments l'Ajuntament no té deutes amb cap entitat bancària i ha celebrat que el govern de l'Estat hagi suprimit el sostre de despesa i permeti als Ajuntaments disposar del romanent de tresoreria.

El pressupost municipal es debatrà en el plenari del proper 17 de desembre.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits