malgratcomunicacio.cat

En directe

Santi Poch atenent Ona Malgrat a les Peixateries Velles
Societat

[ÀUDIO] Santiago Poch: "Hem pogut fer una bona neteja de la canya americana que hi havia a la desembocadura de la Tordera i això és molt positiu"

El grup de Naturalistes del Montnegre i la Tordera ha fet recentment dues jornades de treball a la desembocadura de la Tordera amb l'objectiu de netejar aquest espai de la brossa inorgànica i de les espècies exòtiques que hi havia.

A les jornades han participat una vintena de persones i el balanç que en fan els seus responsables és molt positiu. Així almenys ho ha explicat durant una entrevista a Ona Malgrat Santiago Poch, membre del grup de Naturalistes del Montnegre i la Tordera.

Pel que fa a les espècies exòtiques, Santiago Poch ha destacat com a fet important que s'ha pogut fer una bona neteja de la canya americana. Concretament, "s'han tret peus nous que havien sortit arran del Gloria i que havien quedat soterrats. Si no haguéssim fet aquesta actuació, ara que la canya és jove, hauria crescut amb molta densitat i després s'hauria d'haver tret amb maquinària i això, com és evident, causa un impacte més gran. Nosaltres ho hem fet manual".  Publicat:
02-12-2020 / 16:32:27
Actualitzat:
02-12-2020 / 17:01:00

Poch ha dit que l'Ajuntament ha cedit tot el material per poder fer la recollida de residus.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits