malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Pinzellades culturals per Sant Nicolau

La situació creada per la pandèmia de la covid-19 no permet celebrar festes majors. Davant d'aquesta situació, des de la Regidoria de Cultura de Malgrat de Mar s'ha optat per tirar endavant actes de petit format sota el títol de "Pinzellades culturals de Sant Nicolau". Un format que ja es va fer servir a l'estiu amb les "Pinzellades culturals d'estiu".

Segons ha explicat la regidora de Cultura, Lurdes Borrell, a partir d'aquest diumenge i fins dimarts, s’hi faran actes adreçats a la mainada de màgia i circ, una sessió d’autocinema, una audició de sardanes, un concert i el tradicional ofici de Sant Nicolau. El gruix dels actes es concentraran diumenge, concretament, el tret de sortida serà amb un espectacle de circ a les 11 del matí a la pista polivalent que anirà a carrec de Circ Petit amb l'espectacle Cirpàtics. Una activitat organitzada per la Fundació Xarxa Malgrat de Mar. Cal reserva d’entrada ja que hi ha un aforament limitat.

També diumenge hi haurà l'ofici solemne de Sant Nicolau a partir de les 11 a la parròquia malgratenca. Un acte que comptarà amb la participació de la Coral Atzavara. 

A les 12:30 hi haurà un concert a Can Campassol a càrrec de "In the mood band".Publicat:
01-12-2020 / 13:29:45
Actualitzat:
01-12-2020 / 17:06:51

El mateix diumenge hi haurà, com a novetat, una sessió d'autocinema a l'aparcament Verge de Montserrat a partir de les 18h amb la projecció de la comèdia musical Yesterday. 

De cara a diumenge, s'ha preparat un espectacle de màgia al parc de Can Campassol a partir de les 11 a càrrec de Set de màgia. Posaran en escena l'espectacle "Les dues cares".

I ja dimarts, a partir de les 11:30h al parc de Can Campassol, hi haurà una audició de sardanes a càrrec de la cobla Contemporània, organitzada per l'Agrupació Sardanista Malgratenca la Barretina.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits