malgratcomunicacio.cat

En directe

Els agents dels Mossos d'Esquadra Sara i Josep Pujadas

[ÀUDIO] Els Mossos d'Esquadra donen consells de seguretat a la ciutadania coincidint amb la proximitat de les festes de Nadal

Les campanyes 'Vetus', dirigida a la gent gran, i 'Grèvol', encarada al comerç i compres nadalenques, que els Mossos d'Esquadra posen en marxa cada any, tornen a oferir consells de seguretat a la ciutadania coincidint amb la proximitat de les festes de NadalPublicat:
01-12-2020 / 09:38:14
Actualitzat:
01-12-2020 / 10:06:23

Amb la campanya 'Vetus', els Mossos d'Esquadra pretenen evitar estafes i robatoris a les persones grans. En aquest sentit, es recomana, per exemple, no treure tots els diners del banc de cop, sobretot, ara que es cobren les pagues extres, i desconfiar de les persones desconegudes.

La campanya 'Grèvol' busca evitar robatoris als comerços. D'aquesta manera, els Mossos d'Esquadra aconsellen no acumular diners a la caixa, tenir controlats els productes de més valor i comprovar que els sistemes d'alarma funcionen de manera correcta, entre d'altres. Els Mossos també aconsellen als compradors vigilar la cartera i les bosses de mà, evitar contactes amb desconeguts o no deixar paquets al maleter del cotxe en aparcaments de zones comercials.

Els agents dels Mossos d'Esquadra Sara i Josep Pujadas han explicat que durant l'època de Nadal "augmenta el delicte, sobretot, al ciutadà del país". "La gent compra molt, porta molts diners a sobre i hi ha molt volum de vendes, i és un moment en què s'aprofita per fer robatoris i furts", afegeix Pujadas.

L'agent Sara diu que tot i que amb la covid aquest any "encara no sabem si anirem a sopar a fora o no", és recomanable a casa activar alarmes de seguretat i controlar els accessos.

Els Mossos d'Esquadra asseguren que els consells que donen en el marc de les campanyes 'Vetus' i 'Grèvol' els pot aplicar tota la ciutadania i diuen que convé recordar-los perquè, tant els grans com els més joves, "sempre pequem del mateix".

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits