malgratcomunicacio.cat

En directe

Cartell promocional de la Generalitat per al Dia Mundial de la Sida
Societat

[ÀUDIO] La Regidoria de Joventut, en col·laboració amb la Creu Roja Alt Maresme, munta un estand per informar i sensibilitzar sobre la sida

Demà, primer de desembre, és el Dia Mundial de la Sida, i des de la regidoria de Joventut de Malgrat de Mar organitzen conjuntament amb Creu Roja un estand informatiu i de sensibilització de la malaltia. L'estand estarà situat davant l'Institut Ramon Turró de 10 a 13h.

El lema d’enguany de la commemoració del Dia Mundial de la Sida és "Solidaritat global, responsabilitat compartida".  L'1 de desembre servei per mostrar el suport a les persones que viuen afectades pel VIH i a les que han perdut la vida a causa de malalties vinculades a la sida. Segons ha explicat el Tècnic de la Creu Roja de l'Alt Maresme, Toni Cardó, demà parlaran "sobre la minimització i els riscos de contraure el VIH i quines són les mesures de seguretat a prendre sobretot quan es tenen relacions sexuals i altres possibles formes de contagis". La informació de l'estand s'adreça  sobretot al col·lectiu de joves però també a tothom que s'hi acosti fins a l'estand de la Creu Roja.

Toni Cardó ha destacat que "demà a l'estand hi haurà fulls informatius, preservatius tant masculins com femenins ja que són una de les eines per evitar contagis i es farà una dinàmica per tal que la gent que vingui pugui participar activament en allò que estem explicant". 

Tal i com informen des del portal d'Onusida, aquest 2020 totes les mirades han estat centrades en la covid-19 i en com aquesta pandèmia ha afectat tant la salut mundial com l'economia i la vida diària de milions de persones. La convid-19 ha posat sobre la taula una vegada més que la salut està interrelacionada directament amb altres problemes fonamentals com ara la reducció de les desigualtats, els drets humans, la igualtat de gènere, els drets humans, la protecció social i el creixement econòmic.  Publicat:
30-11-2020 / 12:00:52
Actualitzat:
30-11-2020 / 13:29:10

Des d'Onusida recorden que per acabar amb les pandèmies com la del VIH o la de la covid-19 és clau eliminar l'estigma i la discriminació i posar les persones al centre de l'acció.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits