malgratcomunicacio.cat

En directe

D'esquerra a dreta, Jordi Planas i Jordi Pujades

[ÀUDIO] L'Agenda Llatinoamericana arriba a la seva 30a edició

La mort de Pere Casaldàliga, un dels seus impulsors, i la pandèmia de la covid marquen l'edició 2021 de l'Agenda Llatinoamericana, que celebra el seu 30è aniversari. El lema d'enguany és 'Retorn o no retorn. És tard, però és la nostra hora'Publicat:
26-11-2020 / 08:06:52
Actualitzat:
26-11-2020 / 08:52:39

L'Agenda Llatinoamericana és una eina pedagògica d'abast mundial que pretén aprofundir "d'una manera fonamentada" en el lema anual a través de 35 articles i altres informacions que recull. Així, l'agenda ofereix el punt de vista de "prestigiosos pensadors" que "assenten les bases de la ideologia del nostre altre món possible".

Jordi Planas, coordinador de la campanya de l'Agenda Llatinoamericana a Catalunya, ha explicat que la de 2021 és una edició especial per la mort d'un dels seus impulsors, Pere Casaldàliga. "L'agenda és una de les causes de Pere Casaldàliga i, per tant, continuem endavant en la seva línia i pedagogia", assegura Planas.

Per la seva banda, Jordi Pujades, coordinador de l'edició catalana de l'agenda, ha detallat que el lema d'enguany gira al voltant de la idea "del punt de no retorn al qual podria arribar el planeta Terra amb tota la dinàmica ambiental que s'està donant". "Això s'ha d'aturar i corregir", sentencia Pujades.

L'Agenda Llatinoamericana ja es pot adquirir a les llibreries. També es pot descarregar des de la pàgina web llatinoamericana.org.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits