malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Malgrat de Mar prorroga el permís perquè el sector de la restauració disposi de més espai a la via pública

Malgrat de Mar torna a allargar el termini del permís que fa possible que bars, restaurants i cafeteries hagin ampliat l'espai de les seves terrasses a la via pública per mantenir les distància entre els clients i complir així amb les mesures de prevenció i seguretat de la Covid. El govern amplia ara el termini fins al 31 de desembre.

Segons recorda el consistori, aquest permís per ampliar l'espai de les terrasses al marge del que marca l'ordenança reguladora dels espais d'ús públic es va aprovar al maig amb l'entrada en la fase 1 del desconfinament per permetre als locals crèixer en superficie i així poder treure el màxim de taules, tot complint amb les mesures de només oferir, inicialment, un 50% de la capacitat i sempre respectant la distància  de 2 metres entre taula i taula.

L'Ajuntament va aprovar que aquesta mesura excepcional fos vigent durant l'estat d'alarma provocat per la pandèmia del coronavirus. El passat mes de juliol es va allargar el termini fins al 30 de setembre i ara es torna a ampliar fins al 31 de desembre.

L'alcalde, Joan Mercader, ha explicat que "aquesta ampliació segueix amb la voluntat d'ajudar al sector i està subjecta a les restriccions que hi puguin haver de rang superior". Publicat:
30-09-2020 / 13:45:54
Actualitzat:
30-09-2020 / 19:33:52

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits