malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Malgrat de Mar torna a celebrar la Setmana de la Natura amb diverses activitats

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha programat diferents activitats per celebrar la Setmana de la Natura entre el 2 i el 5 d'octubre. El lema d'enguany és "Sense natura no hi ha vida".

En el cas de Malgrat de Mar, el divendres 2 d’octubre es farà la presentació del Pla estratègic de la biodiversitat del municipi. L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha demanat la col·laboració a la Fundació Emys per elaborar un estudi del medi natural amb l’objectiu de preservar-lo i recuperar-lo. La finalitat d’aquest estudi és, en primer lloc, realitzar una diagnosi de l’estat de conservació del medi natural del municipi i, en segon lloc, la creació d’un pla d’actuació enfocat a la millora, recuperació i conservació dels espais naturals avaluats. La presentació anirà a càrrec de l'ambientòleg Santi Poch de la Fundació Emys. La presentació tindrà lloc als Jardins de la Torre de la Vídua de Can Sala a les 20 h i cal fer inscripció prèvia per assistir-hi per la pandèmia sanitària.

L'altra activitat que es portarà a terme serà una jornada ornitològica al delta del riu de La Tordera amb el guiatge del grup de naturalista voluntaris Nat Mont el pròxim 4 d'octubre. Aquesta activitat compta amb el suport del projecte Redapta, que posarà a diposició dels participants dues eines virtuals -un document didàtic i un formulari per tal d'enregistrar les observacions d'ocells fetes al delta- per tal d'ajudat als voluntaris i voluntàries en aquesta jornada. Les visites es distribuiran en grups reduïts des de les 9 del matí i fins les 13 h del migdia. Per poder participar-hi cal fer inscripció prèvia. 

La Setmana de la Natura es tancarà el 5 d'octubre amb un taller construcció de caixes-refugis per a ratpenats a càrrec de Gestió-Natural. L'activitat està adreçada a nens i nenes a partir de 8 anys, acompanyats d’un adult i començarà a les 17.30 h. Per participar-hi cal fer inscripció ja que les places són limitades. La inscripció es podrà fer presencialment, per telèfon 937619032 o correu electrònic b.malgrat.lc@diba.catPublicat:
28-09-2020 / 13:23:26
Actualitzat:
28-09-2020 / 13:32:49

La Setmana de la Natura és una iniciativa de la Xarxa per a la Conservació de la Natura (XCN), una entitat sense ànim de lucre formada per associacions, fundacions, administracions públiques, universitats i centres de recerca. 

La Setmana de la Natura se celebrarà anualment en el mes de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, però enguany s'ha ajornat a l'octubre per la pandèmia sanitària.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits