malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

[ÀUDIO] La Policia Local de Malgrat de Mar celebra la diada del seu patró en un acte a porta tancada

La pandèmia ha obligat aquest any a fer en format reduït i a porta tancada l'acte del patró de la Policia Local. Segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, l'acte s'ha fet al despatx d'alcadia i ha servit per posar en valor la tasca del dia a dia dels agents de la Policia Local.

Sergi Cardona ha destacat que enguany "la feina del departament ha estat complexa, primer amb el temporal Gloria i després amb la crisi sanitària de la covid. Tot el personal s'hi ha esforçat molt i això requereix d'un reconeixement públic". A més, el govern ha atorgat una creu al mèrit professional de primera classe amb distintiu vermell a Joaquim Martínez, per la seva dedicació i professionalitat en un any complex com aquest amb dos episodis exepcionals que han marcat la vida del poble i la seva ciutadania com han estat el temporal Gloria i l'epidèmia provocada per la COVID-19, i en especial durant els mesos d'estat d'alarma i confinament de la població.Publicat:
24-09-2020 / 14:34:08
Actualitzat:
24-09-2020 / 20:13:29

En un acte,  presidit per l'alcalde, Joan Mercader, el regidor Sergi Cardona, i l'inspector en cap de la Policia Local, Joaquim Martínez, s'han lliurat felicitacions públiques i medalles d'honor al mèrit professional i per antigüitat a diversos agents del cos. També ha rebut una creu al mèrit professional de primera classe amb distintiu vermell el sergent Andrés Ayllón, pels seus 15 anys de trajectòria al departament i el seu treball i professionalitat. L'exagent Manuel Alvárez, ara jubilat, també ha rebut una medalla al mèrit. 

També han rebut medalles d'honor al mèrit professional i per antigüitat diversos agents del cos, així com treballadors de la plantilla de la Policia Local. 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits