malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar
Societat

En marxa les obres de millora del carril bici de les avingudes Costa Brava i Països Catalans

L'Ajuntament de Malgrat de Mar informa que les obres de millora del carril bici de l'avinguda Costa Brava i de l'avinguda dels Països Catalans ja estan en marxa. L'objectiu és millorar la xarxa de la vorera per a bicicletes i l'adaptació amb l'itinerari de vianants. Alguns trams del carril bici en aquestes dues vies estan molt malmesos. A més, també es vol homogeneïtzar aquests trams amb la resta de recorreguts del poble. 

Concretament, les obres afecten diferents trams del carril bici de l'avinguda Costa Brava: a la intersecció amb avinguda Montserrat, amb la rotonda del CAP i amb el Camí Fondo, així com a diversos punts del tot el recorregut en aquesta via. A més, també s'hi faran obres de millora a l'avinguda dels Països Catalans amb l'avinguda Barcelona i amb l'avinguda Costa Brava. 

Segons el consistori, amb aquesta obra de millora es donarà continuïtat als trams inconnexos i alhora es millorarà l'estat dels diferents carrils bici. En una segona fase es pintaran i senyalitzaran els carrils bici.

 La previsió és que les obres, que tenen un cost de poc més de 24.000 euros, s'allarguin unes 3 setmanes, aproximadament. Publicat:
24-09-2020 / 12:22:12
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits