malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] L'alcalde de Malgrat de Mar pregunta a la delegada del Govern a Catalunya sobre les ajudes econòmiques encara pendents pel temporal Gloria

L'alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, va aprofitar ahir la visita de la delegada del Govern de l'Estat a Catalunya, Teresa Cunillera, per recordar-li que encara està pendent rebre els diners de les ajudes econòmiques pels danys del temporal Gloria al municipi.

Segons Mercader, Cunillera va explicar que a finals d'agost el govern central va aprovar un RD per ampliar les ajudes econòmiques als municipis que, de fet, ampliava un altre RD de 2019 per danys ocasionats per temporals i altres catàstrofes ocurregudes entre l'1 d'abril del 2019 i el 31 de març del 2020, incloent les DANAs de la tardor del 2019 i el Gloria de principis d'aquest 2020. Cunillera va dir ahir a l'alcalde Mercader que l'Estat està pendent de signar un conveni amb la Generalitat per tal de transferir aquests diners i serà el govern català qui transfereixi als ajuntaments les ajudes.

Joan Mercader ha dit a Ona Malgrat que des del consistori estaran 'molt pendents de la signatura del conveni entre les dues administracions' per tal de reclamar les ajudes encara pendents. Malgrat de Mar va fer una primera aproximació del valor econòmic dels danys ocasionats pel Gloria que ascendia a uns 20 milions d'euros.  
 Publicat:
24-09-2020 / 11:40:25
Actualitzat:
24-09-2020 / 14:27:41

L'alcalde Malgrat de Mar ha destacat que Catalunya és l'única Comunitat Autònoma que segueix aquest procediment perquè a la resta de l'Estat els municipis reben les ajudes directament del govern central.
 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits