malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Obertes les inscripcions per a les formacions que ofereix la regidoria d'Insercio Laboral

Durant aquest últim trimestre de 2020, la Regidoria d’Inserció Laboral oferirà 7 formacions amb l’objectiu de proporcionar eines que permetin millorar les competències professionals. La regidora d'Inserció Laboral, Cinzia Valbonesi, ha explicat quines són les formacions que es duran a terme durant els últims mesos de l'any. Són, segons Valbonesi, molt pràctiques i escaients pels temps que corren. De les formacions destaca la d' iniciació a la Llengua de Signes Catalana; la que té per títol: Utilitza el teu smartphone en la recerca; l'alfabetització digital per a la recerca de feina; quins tràmits puc fer amb el certificat idCat?; office bàsic de 24 hores o el prepara’t per l’ACTIC mig. 

Les preinscripcions restaran obertes del 21 de setembre al 2 d’octubre. Es podran fer online des de l'apartat de tràmits destacats a la web de l'Ajuntament, excepte en els cursos de ‘Utilitza el teu smartphone en la recerca de feina’ i ‘Alfabetització digital per a la recerca de feina’ que les preinscripcions seran presencials demanant cita prèvia per WhatsApp (666 32 33 91), per facilitar la gestió a les persones destinatàries de la formació, que disposin de pocs o nuls coneixements d’informàtica.

Cinzia Valbonesi ha destacat que els cursos són subvencionats per l’Ajuntament de Malgrat de Mar i la Diputació de Barcelona, però demana a les persones que es preinscriguin el seu compromís per participar de la formació de forma activa i en cas de no poder realitzar finalment la formació, que ho facin saber per poder assignar la vacant a una altra persona.Publicat:
22-09-2020 / 14:07:17
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits