malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] L'alcalde de Malgrat de Mar demana a les administracions catalana i estatal suport en la lluita contra l'ocupació delictiva d'habitatges

Un prec que l'alcalde, Joan Mercader, va fer ahir durant la celebració de la Junta Local de Seguretat i a la qual va assistir el delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Juli Fernàndez. Mercader va demanar "el govern català actuï i reforci el suport a les administracions locals en matèria social, de seguretat i justícia".

Durant la seva compareixença posterior a la Junta de Govern Local, Mercader va assegurar que des de l'Ajuntament de Malgrat es treballa ara i en el futur de manera intensa contra l'ocupació delictiva d'habitatges. "Ens trobaran davant dels individus i màfies que ocupen per delinquir des dels immobles ocupats i que causen conflictivitat veïnal", va defensar l'alcalde.

A nivell estatal també va demanar que s'estableixi un criteri únic de les fiscalies generals de les diferents comunitats autònomes sobre l'ocupació il·legal, que doti les forces de seguretat d'un marc d'actuació clar i definit, sobretot en els supòsits on no s'acredita títol de propietat ni hi ha risc d'exclusió habitacional. Publicat:
18-09-2020 / 11:20:52
Actualitzat:
18-09-2020 / 11:37:11

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits