malgratcomunicacio.cat

En directe

Camp municipal d'Esports. Foto: Ajuntament de Malgrat de Mar

[ÀUDIO] Les bases de les subvencions per a les entitats esportives premien el foment de l'esport femení

L'Ajuntament va aprovar inicialment dijous passat al ple les bases específiques de les subvencions a les quals es poden acollir les entitats esportives del municipi aquest 2020. El regidor d'Esports, Ludwig Ivan Hasko, ha assegurat que aquests ajuts s'han hagut d'adaptar a la situació generada per la pandèmia sanitària. Tot i això, Hasko garanteix que les subvencions compleixen amb l'objectiu de donar suport a les entitats esportives. En aquesta ocasió, a més, es valorarà el foment de l'esport femení a l'hora d'atorgar-lesPublicat:
11-05-2020 / 14:00:54
Actualitzat:
11-05-2020 / 15:18:11

"Avui en dia el concepte de salut ha evolucionat i ja no només inclou l'especte físic, sinó que la pràctica d'esport suposa un benefici sobre la salut dels diferents grups d'edat", ha explicat el regidor d'Esports Ludwig Ivan Hasko, que considera clau donar suport a les entitats esportives locals.

Hasko també ha destacat que les bases específiques que s'han aprovat inicialment també responen a l'objectiu de treballar per tal que "cada vegada hi hagi més igualtat de gènere i eliminar aquelles referències o creences que es tenen sobre el fet que hi hagi modalitats exclusives masculines". En aquest sentit, el regidor ha avançat que es reconeixerà les entitats que fomentin l'esport femení.

L'aprovació inicial de les bases específiques de les subvencions per a les entitats esportives d'enguany es van aprovar dijous passat al ple. La proposta va comptar amb el vot a favor de PSC, JXCat - Malgrat ens Mou i ERC. Junts per Malgrat i la CUP s'hi van abstenir.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits