malgratcomunicacio.cat

En directe

Isabel Ortiz, regidora de Serveis Econòmics

[ÀUDIO] L'Ajuntament destinarà 25.000 euros a ajudar les famílies amb escassa capacitat econòmica a pagar l'IBI

L'Ajuntament va donar llum verda dijous passat al ple a l'aprovació inicial de les bases específiques per a l'atorgament d'ajuts a persones amb escassa capacitat econòmica. L'objectiu és ajudar les famílies que més ho necessiten a fer front al pagament de l'Impost sobre Béns Immobles (IBI) Publicat:
11-05-2020 / 12:03:42
Actualitzat:
11-05-2020 / 12:50:45

Les persones que podran rebre aquest ajut econòmic han d'estar empadronades a Malgrat de Mar i tenir només un habitatge en propietat. Els ingressos de la unitat familiar també es valoraran a l'hora de poder accedir a la subvenció. L'ajut tindrà com a topall el 60% de la quota que s'hagi de pagar de l'IBI i, com a màxim, serà de 300 euros.

Isabel Ortiz, regidora de Serveis Econòmics, ha recordat que aquesta ajuda es va engegar en l'anterior mandat en un moment en què  "sortíem d'una crisi econòmica" i creu que calia tornar a recuperar. "L'anterior govern no la va aprovar per ple i va decidir destinar aquests diners a altres partides", ha comentat Ortiz, que ha valorat positivament que ara tots els grups polítics hagin votat la proposta favorablement.

La regidora de Serveis Econòmics també desitja que "el màxim de persones es puguin acollir a aquesta subvenció" i assegura que se'n farà difusió més endavant. 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits