malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Jaume Funes presenta demà dissabte a Malgrat de Mar el seu llibre 'Fer de mestre quan ningú no sap per a què serveix'

El psicòleg, educador i periodista Jaume Funes presentarà Fer de mestre quan ningú no sap per a què serveix aquest dissabte a les dotze del migdia a la Biblioteca La Cooperativa. En aquest llibre Funes reflexiona sobre l'essència d'un ofici, el de mestre, que ens ajuda a construir-nos com a persones. L'autor intenta respondre preguntes com aquesta: què vol dir fer de mestre? En aquest sentit, Funes assegura que cal anar "més enllà de les competències curriculars" perquè s'ha de ser "creatiu, acceptar que l'alumnat et posi en crisi, no enyorar el passat, voler sempre saber més, tenir empatia, aspirar a una societat més justa".Publicat:
07-02-2020 / 16:08:41
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

El llibre Fer de mestre quan ningú no sap per a què serveix es presentarà aquest dissabte a les dotze del migdia a la Biblioteca La Cooperativa. L'acte comptarà amb la participació de Lurdes Borrell, regidora de Cultura, i de la professora de secundària Sílvia Carceller.

 

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits