malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[VÍDEO] Malgrat de Mar ja és Capitalitat del Bàsquet Femení 2020

Malgrat de Mar ja ostenta la Capitalitat del Bàsquet femení 2020. Aquest matí s’ha fet una gala de traspàs de la ciutat d’Igualada que ha sigut capitalitat del bàsquet femení durant el 2019 a més de capital europea de l’esport. 

Malgrat de Mar té per endavant tot un any per promocionar i donar visibilitat al bàsquet femení a través de la Capitalitat del Bàsquet Femení 2020. Ho farà de la mà de l’AECAM, el club de bàsquet del municipi. Aquest matí s’ha fet una cerimònia de traspàs en què han estat presents directius de la Federació Catalana de Bàsquetbol, de  l’Ajuntament d’Igualada, de la Diputació i de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat. La regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, Patrícia Illa, ha estat l’encarregada de passar el relleu a Malgrat de Mar i ha destacat la importància que les nenes i dones practiquin esports i, concretament, bàsquet. 

Per la seva banda, el president de l’AECAM, Jordi Farré, ha repassat algunes de les activitats que es posaran en marxa ja aquest mes de febrer com una exposició de fotografies i objectes vinculats amb el món del bàsquet a Malgrat de Mar. 

Per la seva banda, l’alcalde de Malgrat de Mar, Joan Mercader, ha dit que avui ha estat un dia per a la història de l’esport i el bàsquet femení de Malgrat de Mar. També ha posat de relleu que l’idil·li entre el bàsquet i Malgrat de Mar es remunta a fa 80 anys. 

Abans d’iniciar l’acte de traspàs de la capitalitat, que s’ha fet al Centre Cultural de Malgrat de Mar, escolars de Primària han participat en una activitat vinculada amb el bàsquet a les Peixateries Velles. Publicat:
06-02-2020 / 14:24:37
Actualitzat:
06-02-2020 / 16:08:40

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits