malgratcomunicacio.cat

En directe

Sergi Cardona, Jofre Serret i Isabel Ortíz, aquest matí
Societat

L'Ajuntament de Malgrat de Mar renova i modernitza la seva pŕgina web

L’Ajuntament de Malgrat de Mar ha renovat la seva pŕgina web modernitzant el seu disseny. A més, segons ha explicat el regidor de Serveis Informŕtics, Sergi Cardona, un altre dels objectius és el de fer-la més flexible a l’hora d’incorporar nous continguts i nous apartats i més accesible des de diferents dispositius. La nova web del consistori malgratenc té una nova organització de la informació que la fa més fácil i entenedora pel ciutadŕ, les associacions i les empreses.

A partir d’ara entrant a www.ajmalgrat.cat la informació que hi conté es presenta més accesible a nivell de transparčncia relacionant la web amb el portatl de transparčncia. També integra tots els serveis i eines del Consorci AOC que l’Ajuntament té a disposició del ciutadŕ com ara la facturació electrňnica, les notificacions electrňniques, el tauler d’anuncis o la solˇlícituds telemŕtiques.

Un altre dels aspectes que incorpora la nova web de l’Ajuntament de Malgrat de Mar és l’agenda del govern municipal tant per a l’equip de govern com per a l’oposició. També incorpora un accés directe a altres webs corporatives com poden ser les de turismo o dels mitjans de comunicació municipals.

El projecte de renovació de la pŕgina web de l’Ajuntament de Malgrat de Mar es va començar a gestar amb l’anterior equip de govern, concretament a mitjan de l’any 2017 quan es va veure la necessitat de reformar la web que era de l’any 2014. Aquest matí durant la roda de premsa de presentació tant el primer tinent d’alcalde i portaveu del govern, Jofre Serret, com la regidora de Transparčncia, Isabel Ortíz i el regidor de Serveis Informŕtics, Sergi Cardona, han destacat que es tracta d’un treball que implica a tots els departaments de l’Ajuntament a l’hora de validar la correctessa i actualització dels continguts. La nova web estŕ lligada amb el projecte d’smart city i l’agenda 2030    

 Publicat:
06-02-2020 / 10:59:02
Actualitzat:
06-02-2020 / 13:10:48

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Rŕdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crčdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crčdits