malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Els hospitals de Blanes i Calella posen en marxa la Unitat de Sòl Pelvià

A partir d'ara els pacients de l'Alt Maresme i la Selva amb disfuncions de la zona perineal, alteracions que es manifesten amb problemes tan comuns com la incontinència d'orina o el despreniment de bufeta, úter o recte, entre moltes altres, disposen de la Unitat de Sòl Pelvià. Es tracta d'una nova unitat formada per un equip multidisplinari integrat per diferents especialitats mèdiques com ara la ginecologia, l'urologia, la cirurgia general, la rehabilitació i la fisioteràpia que té per objectiu donar cobertura als pacients del territori que tinguin aquesta alteració oferint-los una atenció integral i un tractament individualitzat.

Des de la seva posada en funcionament ja s'han dut a terme sis intervencions de gran complexitat amb cirurgia mínimament invasiva en pacients amb disfuncions greus.Publicat:
05-02-2020 / 16:39:11
Actualitzat:
06-02-2020 / 13:51:35

Segons informa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, les alteracions del sòl pelvià són patologies molt habituals però sovint les persones que les pateixen no ho consulten amb el personal sanitari per desconeixement o bé per vergonya. Si aquestes malalties no es resolen correctament tenen un gran impacte en la qualitat de vida dels pacients perquè poden ser molt limitants i afectar, fins i tot, la seva autoestima.

Amb la posada en marxa d'aquesta unitat també s'han editat uns tríptics sobre incontinència urinària i fecal on hi ha consells i exercicis perquè els professionals pugin repartir entre els pacients que ho necessitin durant la consulta.

 

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits