malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] El portaveu de govern de Malgrat diu que: “l’Ajuntament no tolerarà el criticar per criticar”, en resposta a les declaracions de la CUP Malgrat

Des del govern, el seu portaveu Jofre Serret, ha volgut deixar clar que les activitats d’aquesta setmana són, precisament, un seguit d’activitats per donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+.

Segons diu Jofre Serret, la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament on ell era el regidor durant el mandat anterior, “fa temps que treballa en accions a nivell de pedagogia i en protocols per garantir una igualtat de condicions entre els diferents col·lectius, no únicament amb el de LGTBIQ+ si no que també el de les dones”.

El Portaveu de govern afegeix que “l’Ajuntament no tolerarà el criticar per criticar”. A més, Jofre Serret recorda al portaveu de la CUP que recentment es va aprovar en el planari el Pla d’Igualtat Intern i el Pla d’Igualtat de Ciutadania, documents on estan regulades les diferents accions que ha de portar a terme el consistori malgratenc.Publicat:
27-06-2019 / 17:16:18
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits