malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] El PSC de Malgrat de Mar dona a conèixer noves incorporacions a la llista que encapçala Joan Mercader

El PSC de Malgrat de Mar ha desvelat el nom de quatre persones més que s’incorporen a la llista socialista per a les eleccions municipals del 26 de maig.

El cinquè lloc l’ocupa Sergi Cardona, de 29 anys. Cardona es dedica a la gestió i millora de processos i canvis en l’estructura operacional de l’empresa. És llicenciat en Filologia anglesa per la UAB i actualment cursa un Grau Superior en Administració i Finances.  

Cinzia Valbonesi ocuparà el sisè lloc. Valbonesi, de 35 anys, és Diplomada en Treball Social. És Màster en Immigració i Mediació Intercultural, Màster Europeu en intervenció social amb col·lectius en situació de risc i resolució de conflictes i Tècnic Superior d’Immigració i Intervenció Social.  

L’actual regidor socialista i geògraf de 38 anys Óliver Sánchez – Camacho és el número 7.

I, finalment, el vuitè lloc de la llista socialista l’ocupa Ludwing Ivan Hasko, encarregat general de comerç de 42 anys. És auxiliar administratiu i actualment cursa estudis de Comerç Internacional.  

Aquests quatre noms propis segueixen als que ja anunciàvem ahir: Joan Mercader, Sònia Viñolas, Sergio Ortín i Isabel Ortiz.Publicat:
02-04-2019 / 11:34:44
Actualitzat:
02-04-2019 / 18:25:19

Galeria d'imatges

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits