malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Ciutadans Malgrat de Mar
Societat

[ÀUDIO] Ciutadans Malgrat denunciarà davant la Junta Electoral de zona "l'ús partidista dels espais públics"

El portaveu de l'Agrupació Local de Ciutadans a Malgrat de Mar, Marc Khaledi Sánchez, ha anunciat que aquesta mateixa setmana presentarà una denúncia davant la Junta Electoral de zona per tal que el govern municipal "deixi de fer un ús partidista dels espais públics amb l'exhibició de llaços grocs i pancartes a la façana de l'Ajuntament".

Khaledi Sánchez ha fet aquest anunci després de valorar molt positivament la celebració aquest dissabte del "Cafè Ciutadà obert", una iniciativa que els ha permès, segons el portaveu de Ciutadans a Malgrat, "escoltar directament els veïns i veïnes i les seves preocupacions". Segons ell, als malgratencs i malgratenques "els preocupa tenir un govern que destina temps i recursos a polítiques independentistes".

El portaveu de Ciutadans a Malgrat de Mar creu que el govern que lidera Carme Ponsa "ignora les diferents peticions de Ciutadans per tal que l'Ajuntament deixi de fer polítiques independentistes". Va més enllà dient que des de Malgrat de Mar es "desobeeix la legislació sobre la neutralitat política dels espais públics".  Segons Khaledi Sánchez, amb aquesta política el govern municipal "vol marcar les diferències ideològiques entre els veïns i veïnes del poble".Publicat:
02-04-2019 / 11:00:00
Actualitzat:
01-04-2019 / 16:51:45

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits