malgratcomunicacio.cat

En directe

Moment de l'assemblea extraordinària del PSC, aquest dissabte
Societat

[ÀUDIO] El PSC confecciona una llista electoral "per recuperar el govern socialista a Malgrat de Mar"

El PSC de Malgrat de Mar ha aprovat aquest dissabte a través d'una assemblea extraordinària, i per unanimitat, la llista electoral, l'equip de persones que acompanyaran la candidatura de Joan Mercader per a les eleccions del 26 de maig.

Segons ha explicat Joan Mercader a Ona Malgrat, "és una llista que compleix amb la paritat entre homes i dones; un equip de persones entre les quals hi ha representats de tots els barris; un equip de persones que la mitjana d'edat és de 42 anys i en els primers llocs la mitjana és de 38 anys, per tant, amb una aposta per la joventut i la gent adulta".

Segons Mercader, s'aposta per la continuïtat dels regidors que formàven part de l'últim mandat però també amb la incorporació de 8 cares noves". L'objectiu final és, diu Joan Mercader, "recuperar el govern socialista a Malgrat de Mar". Tot i que en els propers dies, i a través d'un acte públic, es donaran a conèixer les noves incorporacions a la llista socialista, a les últimes hores s'han donat a conèixer a través de les xarxes socials els primers llocs de la llista. El número dos l'ocuparà l'actual regidora Sònia Viñolas; el tres Sergio Ortín i el quart lloc Isabel Ortíz.

Mercader ha parlat de "projecte il·lusionant de continuïtat però sobretot també d'incorporacions de persones noves que en moments complicats per a la política a nivell general han volgut fer un pas endavant i donar la cara".
 Publicat:
01-04-2019 / 12:00:00
Actualitzat:
01-04-2019 / 12:33:30

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits