malgratcomunicacio.cat

En directe

Església Parroquial de Sant Nicolau
Societat

Malgrat de Mar s'afegeix un cop més a la campanya "L'Hora del Planeta"

Malgrat de Mar tancarà els llums que il·luminen l'edifici de l'Església Parroquial de Sant Nicolau aquest dissabte per afegir-se un cop més a la campanya "L'Hora del Planeta". Es tracta d'una crida mundial impulsada per l’organització World Wildlife Fund que convida a ciutats, organitzacions i ciutadania en general a apagar els llums com un gest simbòlic de la lluita contra el canvi climàtic.Publicat:
29-03-2019 / 12:36:17
Actualitzat:
29-03-2019 / 14:27:23

Els llums de l'Església es tancaran des dos quarts de nou a dos quarts de deu de la nit. La campanya L'Hora del Planeta va començar el 2007 a Sidney, Austràlia, com un gest simbòlic de la lluita contra el canvi climàtic.

12 anys després, s'ha convertit en la major campanya de mobilització ambiental de la història. Una expressió multitudinària del sentir de milions de persones que demanen la implicació compromesa de tots enfront del canvi climàtic.

La Regidoria de Medi Ambient convida a tota la ciutadania a participar en la campanya. Per fer-ho cal, inscriure's a la web oficial de la campanya i tancar els llums aquest dissabte durant una hora a dos quarts de nou del vespre.

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits