malgratcomunicacio.cat

En directe

Ciutadans Malgrat de Mar
Societat

[ÀUDIO] Ciutadans Malgrat de Mar ha organitzat una campanya de recollida de signatures contra les assignacions del pressupost públic a entitats independentistes.

Ciutadans Malgrat de Mar ha organitzat una campanya de recollida de signatures contra les assignacions del pressupost públic a entitats independentistes. Ha estat a través d’unes carpes instal·lades aquest dissabte a les Peixateries Velles, a l’avinguda Mediterrània i al Parc del Castell.Publicat:
13-03-2019 / 10:00:00
Actualitzat:
12-03-2019 / 14:16:36

Marc Sergi Khaledi, portaveu de Ciutadans Malgrat de Mar, defensa que es destinin els recursos de caràcter públic als “problemes reals” i no a entitats independentistes.

Per aquest motiu, Ciutadans Malgrat de Mar ha organitzat unes taules de recollides de signatures que posteriorment presentaran a l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

Entre els problemes reals, segons Khaledi, hi ha una suposada manca de seguretat local i la necessitat d’invertir en polítiques socials.

Dissabte 16 de març hi ha organitzada una nova taula a la plaça de l’Ancla, a les 4 de la tarda. De moment però, Marc Sergi Khaledi fa un balanç molt positiu

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits