malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Seguiment de la vaga general a Malgrat de Mar

La incidència de la vaga general a Malgrat de Mar està tenint un seguiment irregular. Durant el matí molts comerços i establiments han optat per aixecar persianes tot i que alguns dels treballadors d'aquests mateixos comerços han fet vaga. Pel que fa als equipaments públics, molts treballadors de l'Ajuntament s'han adherit a la vaga i, per tant, es presten serveis mínims. En el cas de la Biblioteca La Cooperativa, el personal ha fet vaga i per tant l'equipament està tancat. A la llar d'infants Els Fesolets pràcticament tot el personal educatiu ha anat a treballar i el servei és com un dia habitual. També normalitat al CAP que ha tingut un 0% de seguiment de la vaga.

La jornada de vaga s'ha fet més evident als centres educatius ja que als públics molts professors han optat per no assistir a classe. Els alumnes que han assistit a classe no han fet activitats curriculars sinó d'altres alternatives.

Destacar també l'assistència de molts malgratencs i malgratenques a la manifestació que s'ha fet a Calella aquest migdia amb el lema "Sense drets no hi ha llibertat". Publicat:
21-02-2019 / 15:41:37
Actualitzat:
21-02-2019 / 16:20:19

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits