malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

[ÀUDIO] Procés de participació ciutadana per remodelar la plaça Fèlix Cardona

L'Ajuntament de Malgrat de Mar posa en marxa un nou procés participatiu. Ara per portar a terme la remodelació de la plaça Fèlix Cardona. Amb aquest procés, la ciutadania podrà definir usos, funcions i el nou disseny de la plaça dedicada a la figura de l'explorador malgratenc. La renovació de la plaça és una de les propostes sorgides de la diagnosi de Malgrat Nord que es va fer l'any 2017 sobre l'anàlisi de la realitat social, econòmica i urbanística del barri. Avui ha passat per La Jungla el regidor de Participació Ciutadana, Ramir Roger.

El procés de participació ciutadana començarà demà dimecres amb una sessió informativa que se celebrarà a les 20h al gimnàs del Pavelló Germans Margall. Un mes després es farà un taller de debat, el 20 de març a les 20 h, al gimnàs del Germans Margall. Tota la informació del procés participatiu es pot trobar a la plataforma Malgrat Decideix. A més, està previst fer enquestes a peu de carrer als veïns i veïnes del barri. La ciutadania podrà aportar idees sobre la plaça, responent a un qüestionari sobre aspectes com l'ús que fa de la plaça Cardona i quins aspectes i usos s'haurien de prioritzar a l'hora de projectar la millora de l'espai, entre d'altres.

 Publicat:
19-02-2019 / 11:31:34
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Tothom pot participar aportant idees al projecte de renovació de la plaça de Fèlix Cardona però només els veïns i veïnes del sector més proper a aquest espai podran votar per decidir com serà en el futur. La votació es farà del 25 al 29 de març a la mateixa plaça de 16 h a 20 h.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits