malgratcomunicacio.cat

En directe

David Ribot i Jofre Serret
Societat

[ÀUDIO] L'Ajuntament de Malgrat de Mar i la Comunitat Terapèutica signen un conveni de col·laboració

L’Ajuntament de Malgrat de Mar i la Comunitat Terapèutica del Maresme han signat un conveni de col·laboració per a la realització de serveis comunitaris. La proposta facilita que els usuaris de la Comunitat Terapèutica puguin participar en diferents activitats que s’organitzen des de l’Ajuntament.

La voluntat d’aquest acord és establir un marc de col·laboració per impulsar i refermar el servei que la Comunitat Terapèutica del Maresme presta al col·lectiu de persones que pateixen malalties mentals greus.

Entre les accions conjunts que recull l’acord, hi ha 2 cursos que s’imparteixen des de l’Escola d’Adults Cases dels Mestres. El Centre Cívic també ofereix dos tallers: un de cinema i emocions, i un altre de reforç comunitari.

El conveni també contempla que els Serveis Integrals d’orientació, acompanyament i suport a la Inserció Laboral del Club de la Feina, així com els Serveis Socials, derivin a la Comunitat Terapèutica les persones que ho necessitin, així com a l’inrevès. Per altra part, la Comunitat Terapèutica oferirà xerrades informatives sobre la malaltia mental, obertes a tota la ciutadania.

David Ribot, educador social del Servei de Rehabilitació Comunitària del Maresme Nord de la Comunitat Terapèutica del Maresme, ha valorat positivament la iniciativa.

Jofre Serret, regidor de Salut de l’Ajuntament de Malgrat de Mar, ha assegurat que aquest conveni és transversal i inclou a totes les regidories.

El conveni entre l’Ajuntament de Malgrat de Mar i la Comunitat Terapèutica s’ha signat aquesta setmana. L’han signat l’alcaldessa de Malgrat de Mar Carme Ponsa i Valentí Agustí, gerent de la Comunitat Terapèutica del Maresme.Publicat:
14-02-2019 / 16:01:15
Actualitzat:
00-00-0000 / 00:00:00

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits