malgratcomunicacio.cat

En directe

Foto: Hospital de Calella
Societat

[ÀUDIO] El ple de l'Ajuntament aprova per unanimitat una moció del PSC en què es demana inversions per a l'Hospital de Calella

Tots els grups polítics municipals s’uneixen per demanar millors inversions a l’Hospital Sant Jaume de Calella. La proposta s’ha debatut en el transcurs del ple municipal d’aquest mes de febrer a petició del Partit dels Socialistes de Catalunya.

La moció del PSC demana acordar un finançament just i suficient amb la Conselleria de Salut de la Generalitat. També demana que s’injecti capital a l’Hospital de Calella per desenvolupar un pla d’actuació urgent. Ho explica la regidora socialista Isabel Ortiz.Publicat:
12-02-2019 / 12:14:18
Actualitzat:
12-02-2019 / 12:50:59

La proposta també demanava exigir a la Corporació de Salut que compleixi amb el compromís d’elaborar els plans pertinents per fer sostenible l’ens.

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva és un consorci públic constituït pels Ajuntaments de Calella i Lloret de Mar, la Fundació Hospital Asil Sant Jaume de Blanes i el Servei Català de la Salut. Dóna servei al territori comprès entre Canet de Mar i Tossa de Mar.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits