malgratcomunicacio.cat

En directe

Façana escola Montserrat
Societat

L'escola Mare de Déu de Montserrat iniciarà el nou curs amb la façana rehabilitada

El govern de Malgrat de Mar, format per JXM, ERC, PDeCAT i la CUP, ha aprovat la licitació per a l’execució de les obres del projecte de rehabilitació de la façana de l’escola Mare de Déu de Montserrat. Unes obres que es faran, segons la previsió del consistori, durant els mesos de juliol i agost.

Segons ha explicat la regidora d’Obra Pública, Mireia Castellà, es tracta d’un nou pas per aconseguir la rehabilitació total d’aquest emblemàtic edifici amb elements modernistes que està catalogat al POUM. En aquest sentit, Castellà ha recordat que fa un parell d’anys es va encarregar un estudi per determinar i detectar les deficiències d’aquest immoble. L’any passat es va impulsar la primera fase que va consistir en l’arranjament de tota la coberta.

Ara, en aquesta segona fase, i segons fonts municipals, el cost dels treballs de la rehabilitació de la façana, que inclouran la reparació de diferents patologies, serà de 198.000 euros.

El projecte també inclou una tercera fase que consisteix en la millora de l’accessibilitat amb la instal·lació d’un ascensor. Una actuació que s’executarà l’any que ve.Publicat:
23-05-2018 / 13:19:47
Actualitzat:
23-05-2018 / 13:47:55

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits