malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Ajuntament inicia la valoració de les 60 propostes presentades al procés de participació al pressupost

La Regidoria de Participació Ciutadana de l'Ajuntament de Malgrat de Mar ha informat que s'han presentat un total de 60 propostes per decidir en què gastar els 180.000 euros del pressupost municipal d'aquest 2018. Diumenge va finalitzar la fase de formulació de propostes i ahir es va iniciar el termini de la valoració tècnica d'aquestes, que s'allargarà fins l'1 de juliol. La campanya de votació serà del 2 al 16 de juliol.Publicat:
22-05-2018 / 11:52:15
Actualitzat:
22-05-2018 / 13:24:30

El regidor de Participació Ciutadana, Ramir Roger, ha explicat que, de la seixantena de propostes, 26 estan relacionades amb l'Espai públic, 7 amb la Mobilitat i la Seguretat ciutadana, 6 amb Educació, 6 amb Cultura i Patrimoni, 5 amb Convivència i Festes, 3 amb Medi ambient, 2 amb Participació ciutadana, 2 amb Urbanisme i 1 amb Salut i Consum, 1 amb Esport i 1 amb Igualtat.

Roger ha detallat que 9 d'aquestes propostes s'han presentat presencialment a través de formularis a l'OAC de l'Ajuntament, 17 mitjançant els tallers participatius que s'han organitzat i 34 per via de la plataforma Malgrat Decideix.

Les 60 propostes presentades ara seran valorades tècnicament. Una comissió de l'Ajuntament en farà un primer filtratge, una agrupació i una preselecció, així com una valoració, que donarà pas a la selecció final que anirà a càrrec del grup motor, format per una quarantena de ciutadans i entitats del poble. Aquests debatran, prioritzaran i seleccionaran les propostes que després el conjunt de la ciutadania votarà.

El regidor de Participació Ciutadana s'ha mostrat molt satisfet de la resposta de la ciutadania en aquest primer procés de participació al pressupost municipal. "Per ser la primera vegada que es duu a terme un procés d'aquest tipus al poble s'ha aconseguit un bon nombre de propostes, que està dins la mitjana de municipis que fa molts anys que fan participació al pressupost", ha manifestat.

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits