malgratcomunicacio.cat

En directe

Ana Vega als estudis d'Ona Malgrat
Societat

La regidora del PP de Malgrat de Mar es mostra sorpresa per "les formes com s'ha gestionat l'esmena del Passeig Marítim"

La regidora del PP a l'Ajuntament de Malgrat de Mar, Ana Vega, ha dit en declaracions a Ona Malgrat que "no comparteix les formes com s'ha gestionat la qüestió de l'esmena presentada pel PDeCAT i ERC per la remodelació del Passeig Marítim malgratenc.

Segons Vega, el PP vol que el projecte del passeig tiri endavant i "hagués estat una bona oportunitat d'aconseguir ajudes per no haver d'apujar impostos als malgratencs" però va rebre just la setmana passada la petició del regidor Jofre Serret  per donar suport a l'esmena. Segons ella, no hi havia temps material perquè hi ha un protocol que no es pot passar per alt. A més, "va ser ahir mateix quan vaig veure el text de l'esmena". Ana Vega retreu a l'equip de govern el fet de no haver participat en el projecte de remodelació del passeig marítim i que el va conèixer el mateix dia en què es portava a aprovació al ple. 

Segons Ana Vega, al tractar-se d'un projecte "tant important el que s'hauria d'haver fet és anar junts tots els partits". 

A tot això, les dues esmenes presentades, tant la del Passeig Marítim com la de l'avinguda Mediterrània, no han prosperat.

 Publicat:
18-05-2018 / 11:34:32
Actualitzat:
18-05-2018 / 13:07:07

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits