malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

L'Institut Ramon Turró cobrirà les 8 places per a NEE el proper curs

L'Institut Ramon Turró oferirà el proper curs 2018-2019 vuit places per a necessitats educatives especials a Secundària.

8 places que ja han estat cobertes durant el període de preinscripció, tal i com ha avançat la regidora d'Educació i Infància, Núria Casajuana. La regidora ha volgut posar de relleu "l'esforç que es fa des de l'Institut oferint aquestes places i ha destacat que la resta de centres, els concertats com les Escoles Fonlladosa, Maristes-Sant Pere Chanel i Vedruna, també ofereixen dins de les seves possiblitats aquestes places per a necessitats educatives especials. En aquest sentit, cal destacar que l'Escola Vedruna n'ofereix una placa per a necessitat educativa especial que ha estat sol·licitada. En els casos de Maristes-Sant Pere Chanel i Fonlladosa no hi ha sol·licituds de NEE. 

Després d'haver-se tancat el període de preinscripció de Primària i Secundària, Casajuana ha explicat que només l'Escola Montserrat és la que ha tingut més demanda que oferta de places. 

Si fem un cop d'ull a les xifres globals de la preinscripció, a Primària s'ofertaven 200 places i s'han presentat 152 sol·licituds, per tant, han quedat 42 vacants. En el cas de Secundària, hi havia 137 places ofertades i s'han presentat 117 sol·licituds, 20 vacants.

En percertatges, el 78,6% de les sol·licituds, atenent a les places disponibles, han demanat escola pública davant el 70,4% que ho fan per a la concertada. Unes xifres que no tenen en compte les places de NEE. 

La regidora ha destacat que a Malgrat de Mar no es suprimirà cap línia malgrat que ha baixat el nombre de preinscripcions als centres escolars.


 Publicat:
17-05-2018 / 10:32:00
Actualitzat:
17-05-2018 / 13:09:07

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits