malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Malgrat de Mar acull les 2ones Jornades Solidàries amb les persones refugiades

Amb el lema "Una realitat latent" es faran diferents activitats que comencen aquest proper dissabte 19 de maig. Es tracta d'una xerrada-debat en què hi participarà l'Associació Solidària Malgrat amb el Sàhara que aprofita per presentar el llibre de Jorge Molinero Huguet sobre la situació actual dels refugiats sahrauís. També hi haurà representants d'Open Cultural Center, en aquest cas per presentar el llibre Amic Meu sobre l'experiència als camps de refugiats de Grècia. I per últim Proactiva Open Arms. Aquesta xerrada es farà a la Biblioteca la Cooperativa a partir de les 19H.

D'altra banda, dilluns 21 de maig s'inaugura l'exposició "Refugiats, per què? Drets humans i armament. FundiPau. Aquestes 2ones Jornades Solidàries amb les persones refugiades compten amb la impliació d'entitats que treballen els drets humans com ara Creu Roja, Malgrat Acull, l'Escola per la Pau amb el Sàhara, Open Center Cultural, Proactiva Open Arms i alterNativa.

El regidor de Solidaritat i Cooperació, Paco Márquez, ha explicat que en aquesta segona edició de les jornades solidàries "és vol posar de relleu que al parlar de refugiats parlem d'una situació molt global amb persones refugiades a tot el món, no només a Síria". Segons ha explicat a Ona Malgrat, "hi ha moltes persones refugiades per qüestions econòmiques quan les grans transnacionals volen explotar recursos d'un lloc i fan fora els seus habitants". 
 Publicat:
17-05-2018 / 13:05:00
Actualitzat:
17-05-2018 / 13:40:15

Galeria d'àudios

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits