malgratcomunicacio.cat

En directe

Societat

Es lliuren els 14ens Premis Treball de Recerca de Batxillerat

L’Ajuntament de Malgrat de Mar va lliurar ahir a la tarda els 14ens Premis Treball de Recerca de Batxillerat.

Els guanyadors han estat Isaac López i Agustin Millan de l'IES Ramon Turró amb el projecte "Un robot que resol el Club de Rubik". Marina Maset, de l'Escola Vedruna, amb "Emocions a flor de llàgrimes". Mariona Regí i Alba Pujol amb el projecte "Dona i publicitat: trencament dels estereotips de gènere femení a la publicitat audiovisual". Anna Pallarès, de l'Escola Vedruna, amb "Teràpia gènica per a la Síndrome de Sanfilippo. Modificant la cadena" i Nerea Lorenzo de l'IES Ramon Turró, amb el projecte "La regla dels cinc segons".

Marina Bover de l'IES Ramon Turró, ha estat la guanyadora de la categoria Premi Local amb el projecte "Les escoles dels nostres avis".

Cada premi està dotat amb 300 euros. L'Ajuntament es fa càrrec de quatre dels guardons, i els altres dos, els assumeix, un l'AMPA de l'Institut Ramon Turró, i l'altre, l'AMPA de l'Escola Vedruna. Aquests any a més, els 4 finalistes rebran vals de 25 euros per gastar en establiments adherits a l'Associació de Comerciants de Malgrat de Mar. Publicat:
17-05-2018 / 08:33:32
Actualitzat:
17-05-2018 / 09:40:53

Notícies

Totes les notícies

Agenda

Tota l'agenda

Ona Malgrat

Ràdio a la carta Programes Contacte

MLGVisió

Xarxes Socials

Butlletí

Qui som

Crèdits

Ajuntament de Malgrat de Mar - Carme 30 - 08380 - Malgrat de Mar (Barcelona)
Telf. 93 765 33 00 - Fax. 93 761 09 93 - premsa@ajmalgrat.cat - Avís legal - Crèdits